Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62342
ozelot
Participant

Velikokrat so že polemizirali o holokavstu in Hitlerju in vseh grozotah “krivicah” ki so jih trpeli židje med WW2. Marsikdo bi mislil da so bili res žrtve Hitlerjeve čistke ampak mislim da smo vsaj na tem forumu dost zreli da pogledamo situacijo tudi z druge perspektive. Ena od perspektiv je tudi ta da so tej ubogi ljudje kolektivno in posamično svojo pozornost usmerjali v to kar so videli in so se odzivali na način ki jih je pripeljal do plinskih celic ali kake druge smrtonosne situacije. Najpomembneje je omeniti kolektivno usmerjenost in odzivnost zato se jim je zgodil kolektivni umor.

Zakaj kljub enakim pogojem se nekaterim ne dogaja tisto kar se vsem ostalim okrog njih. Zakaj je med vsemi reveži nekdo obogatel, zakaj med vsemi padlimi nekdo preživel, zakaj med vsemi lepoticami človek dobi eno grdosijo…? Enostavno zato ker se ne pusti da bi okoliščine vplivale nanjga-nanjo ampak verjame svoje.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem