Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62329
strelka
Participant

Velikokrat slišimo koga reči da je neka oseba vplivala na razvoj druge naprimer dedek na vnuka, učitelj, prijatelj, pajdaš,… pa je res tako? Nihče ne more vplivat na tvoj odziv in na tvojo percepcijo. Enkrat sem gledal eno znanstveno oddajo kjer so govorili o tem kako človek zaznava zunanji svet. Pač vse kar vidi, sliši,..vse skupaj je le dogajanje elektronov in nevronov v možganih ki nam delajo utvaro da se pravzaprav nekaj dogaja pred našimi očmi. Dokazali so da zunanji svet sploh ne obstaja. Slika ki jo vidiš z očmi se ne projicira v možgane preko leč kot v kinu ampak se dojemanje slike dela skozi električne procese. Kazali so ptiča na veji ki poje. Pa vseh njihovih teorijah ni ne ptiča ne veje ne petja ampak le igra elektrike v možganih. Torej kako bojo planeti vplivali nate če pa obstajajo le v tvoji glavi?

Lepo je če deliš

V teoriji res ne more nihče vplivat ( ker vse je odvisno od nas samih) , v praksi pa presneto lahko. (tukaj pa zato, ker nismo sami ampak imamo še cel kup obeskov na sebi ..) :-) .

To drugo pa mi je zelo zanimivo , hvala za tole  Ozelot B-) .

Zdaj če vzamem to za resnico , potem mi je tudi jasno , zakaj “slepi” lahko vidi, gluh lahko sliši ….

**************
Ostalo pa …sem že enkrat postavila vprašanje …odkrivajo se novi planeti , ki jih astrologi v svojih interpretacijah saj kakor jaz vem ne upoštevajo …

Astrologija in astronomija si nista prav blizu…oz. sta bolj na bojni nogi :yes:

saj se spomnimo kačenosca ….

astronomija jemlje živalski krog kot zodiakalna ozvezdja, astrologija pa znamenja  :yes:

Zahodna astrologija pozna svoj živalski krog , indijska-vedska ima svojega , kitajska svojega …arabci imajo svojega B-)

Jp zopet sem pri nekih pravilih , …ki so nastala enkrat …

in to mi je prišlo na misel …če ti nekdo vceplja neka pravila- v glavo slej ko prej postane resnica …. :-)  in ko postane resnica ….večji vpliv ima.

:bye:

Moje mnenje na vprašanje , ki ga je napisal Robert.

Lepo je če deliš