Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62326
snowcat :)
Participant

Osnovna ,,motivacija,, gibanja je pri živih bitjih upravljanje s ciljem dobrega počutja (tudi alkoholik ima ta cilj ali morilec ali tisti, ki žrtvuje svoje življenje za višje cilje v vojni, ….). Narava nam je dala marsikatero orodje na voljo, da pridemo do tega ,,cilja,, ali da smo v tem ,,cilju,, (zdaj in tukaj). Sama motivacija ni pod vprašajem. Orodja so. Zmeraj se ponuja vprašanje ,,od kod ?,, Zakaj se pojavlja ? Zaradi osnovne motivacije = upravljanje. To vprašanje je klasičen primer delovanja uma, ki je eno od orodij. Če nam je bilo nekaj dano, nam lahko je tudi odvzeto in to ni cool ali v skladu s našo motivacijo (= upravljanje). Zato ker to ponuja idejo, da nismo upravljalci, ampak, da smo upravljeni. Kadar nas pelje to vprašanje, potem smo ali v preteklosti (analiza pridobljene izkušnje) ali v prihodnosti (aplikacija pridobljene izkušnje). Kar pa je za mnoge bolj strašljivo, je da bi nekdo drugi iz zvezd lahko prebral naše globoke skrivnosti (če ne rečemo grehe)….

Osebno sem več in več pristajaš tega, da ni potrebno posebej iskati razloge v preteklosti. Da kadar pride čas (ali se zgodi spontano ali pač v meditaciji s podporo kakšne tehnike), se sprosti ne samo emotivni in fizični naboj, ampak se tudi odprejo druge plasti informacije (po navadi temu rečejo ,,uvid,,) in takrat tudi sama informacija postane nekako brez pomembnosti, pač ,,spomin,,.

Kaj pa prihodnost ? Hm, tanka meja je med spontanim delovanjem zdaj in tukaj in delovanjem pridobljenega. V vsakem primeru, prvo tečeš, šele kasneje čes rame pogledaš ….. ha-ha-ha.

V vsakem primeru ni nič naključje. Samo mehanizmi celotnega sistema so nam ,,nevidni,,. Priznam, da zadnje čase ugotavljam, da več ,,vem,, bolj postaja vse enostavno.

snowcat

 

Lepo je če deliš