Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62311
glas
Participant

Kako torej razumeti astrologijo oz. še boljše vprašanje: zakaj astrologija preprosto drži? Kateri mehanizmi so zadaj, da stvari držijo?

Ko sem prebral vprašanje sem dobil le en odgovor fraktalni svet..  Pa ker se nisem spravil odgovoriti, sedaj opažam med vašimi odgovori, da ste vsi tudi nekje omenjali ali vključevali fraktale za svoje opise, kako vidite povezave med človekom in astrologijo..

Zdaj na dolgo se mi ne de opisovati kaj točno so fraktali in kako jih sam dojemam in kako so vsebovani v vsem kar dojemamo..

Če sebe dojameš kot katerikoli vzorček v tem ponavljajočem se fraktalu in se zaveš, da je matrica realnosti (kozmosa) zelo podobna temu, se lahko z tem vedenjem nato “pogledaš” kamorkoli in vsepovsod..  in boš videl/našel svoj vzorec, saj si preko fraktalne narave vesolja zapisan vsepovsod; v zvezdah (astrologija), v črtah na roki, v numeroloških vpogledih, v … … …

In je seveda brezpredmetno se ukvarjati s fraktalnimi kopijami vzorca izven tvoje sredine, saj si sredina fraktala za vso neskončnost vedno sam v sebi!  In zato ko karkoli v svojem fraktalu spremeniš, tako instantno spremeniš celotno stvarstvo, ki je le fraktalni podaljšek tebe samega..

Tako da meni recimo to vprašanje Roberta ni nek izziv..  bolj kot nek paradoks včasih doživljam, ko preko sinhronicitete dobivam informacije, ki vem da so notranje in jih prejemam od “zunaj”, ali obratno..   ter nasploh določiti mejo med zunanjo sinhroniciteto potrditev in lastnim kreiranjem le teh..

Ali pa še ena zanimivost glede astrologije:

če sam kdaj za foro rečem, me prav zanima kaj mi pa pravi astrološka diagnoza za to obdobje?  In recimo takrat sem v obdobju, ko v sebi morda čutim ene težnje, ki vlečejo v levo, druge ki vlečejo v desno in je vse skupaj res brez logike, da bi se sploh lahko odločil kateri sili pomagati in se nato posledično premakniti levo ali desno..  In vedno ko potem pogledam v astrologijo, je le na astrološki način preko planetov opisano to kar že sam v sebi čutim, en aspekt povzroča željo po premiku, drugi pa premik onemogoča in nato ponavadi časovni okvir, kdaj se ti aspekti končajo in pridejo naslednji – ko se bodo stvari same skristalizirale..  Kar mi samo potrdi moje zasnovano mnenje; zakaj bi nekaj iskal izven sebe, če v sebi to mnogo bolj jasno čutim/doživljam/živim..  In zakaj bi rabil “nasvet”, ki ga bom brez da bi ga dobil tako ali tako poslušal, mu sledil zaradi subilnosti v samemu sebi..   :-)

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”