Odgovori na: What are you made of ? Iz česa si narejen/a ?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast What are you made of ? Iz česa si narejen/a ? Odgovori na: What are you made of ? Iz česa si narejen/a ?

#62277
glas
Participant

Veliko ljudi že govori o bolečinskem telesu, ki se ponavadi skriva izza te površinske osebnosti, ki je ponavadi tista je poznana, zaznavna itd..  In če malo razmisliš zakaj je ravno osebnost poznana, zaznavna, ne pa tudi bolečinsko telo?!

Mogoče pa ta osebnost obstaja samo zato, da odvrača pozornost od tega jedra, od bolečinskega telesa?!   Kar pomeni da slej ko prej se bomo s tem v sebi morali srečati in soočiti/soočati ter opraviti potrebno delo..  Predvsem delo sprejemanja, dopuščanja, odpuščanja, prepuščanja, odpiranja itd..

Vse rane ki so v nas so pa le kopija izvorne rane.  Ko gre duša na pot involucije, se recimo spusti od 12. dimenzije navzdol in do 7.d je še enost, nato ko pa prestopi to magično mejo, ko gre še v nižje dimenzije in izkusi tudi ločenost/dvojnost, ob tej “iztrganosti iz enosti” doživi šok in pride do rane.  Ta rana je izvorna rana in nato po vseh dimenzijah navzdol si tako ustvarja realnosti, kjer lahko ponavljanje izkušnjo te rane skozi vsa razna razočaranja, izgube, katastrofe, rojstva in smrti..   Saj po principu energije in zavesti, vse kar je, želi biti ozaveščeno in vse izza ozadja zelo deluje, da bi prišlo enkrat tudi v ospredje..   Ko se uspeš soočiti z izvorno rano in jo sprejeti, zaceliti in transformirati, ti je ni več potrebno ponavljati, niti skozi smrti in rojstva..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”