Odgovori na: Kristal za črevesje
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › Kristal za črevesje › Odgovori na: Kristal za črevesje
Ker zdaj bolj malo hodim naokrog, se, rezervirala parrimerkov v spletni trgovini Društva Moldavit …in bi te prisila za mnenje nasvet, ali so cene pri njih ugodne, za kvaliteto..če ti ne bi bilo malo poškilit na njihovo stran.
JAZ na njihovi strani ne vidim nobenih cen. Sam se mi zdi, da so imeli štant v Tržiču – cene so bile grozne.
torej jaz sem strelka, ascendent kozorog …..rezervirala pa sem si moldavit, tektit, ter angelski kamen.
Jaz pa bi ti predlagal dendritni ahat in mikroklin.
in še eno vprašanje…, en kamen bi rada podarila človeku, ki skrbi za mojo mamo v bolnici, in sva ugotovila, da sva sorodno duši…on je pa bik, ascendent v devici. Zanj sem izbrala tektit.
Za to kombinacijo je pa res moldavit ;o)
Torej glede na to da nekako čutim , da bi meni ustrezali bsi trije, tako moldavit, kot tektit in angelsji kamen, me zanima ali je tako, da ti kamen s svojo ferkvenco nudi oporo , pa črav morda astrološko gledano ni najbolj zate? V kolikor bi mi ti svetoval katerega drigega bom zelo vesela tvojega namiga.
Iz aviona se vidi, da rabiš kamen za procesiranje in ozemljevanje čustvenih energij. Če si se že zapičila v moldavit, ga uporabljaj vsaj v kombinaciji s črnim turmalinom ali mikroklinom (dela od četrte ćakre navzdol)