Odgovori na: Kaj je new age?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Kaj je new age? Odgovori na: Kaj je new age?

#62199
glas
Participant

Kaj je prav in kaj narobe. Katera pot je prava in katera napačna. To so tudi delitve in polarizacije. Torej vsaka pot je prava tudi tista napačna. Pa je res? Z rolerji greš težko na triglav edino če jih imaš v rugzaku.

Kaj je prav in kaj narobe lahko veš le če poznaš celotno sliko..  Ljudje nimajo(mo) celotne slike, eni vidijo sicer za malenkost širše kot drugi in zato lažje sprejemejo dogodke in se zavedajo zakaj so bili potrebni..

Če se odločiš da je prava pot za Triglav edino gojzerji, se lahko zmotiš, saj morda ne poznaš namena, ki ti je skrit, da bi morda rolerji, ki so ti bolj prirastli na noge, poskbeli, da boš ostal tam kjer ti je tenutni namen, saj ta mogoče ni Triglav..  Lahko jih nasili snemaš iz nog in se pririneš na Triglav ja..  Ampak kot pravim, to še ne bo določilo kaj je prav, gojzerji ali rolerji..  Iluzija mogoče ni v izbiri prave obutve, mogoče je v dojetju pravega lastnega namena, kam trenutno najbolj sodiš..  In to je težko sprejeti, saj je mnogo silnic, ki grobo vlečejo sem ter tja – zunanjih in notranjih..  namen duše pa je zelo nežen in subtilen..

tako da..

ni vedno vse črno na belem..  in tudi črno ni vedni črno in belo ne belo..   tudi črni in beli pol sta oba enako dobra in lepa, noben od polov ni boljši ali slabši ali lepši ali pozitivnejši..

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”