Odgovori na: aktualnosti iz politike/ekonomije

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori aktualnosti iz politike/ekonomije Odgovori na: aktualnosti iz politike/ekonomije

#62198
glas
Participant

Hoj Strelka..  jaz sicer ne volim, saj sistema kot celote ne sprejemam v tej obliki kot je in zato se ne odločam med opcijami ki jih na volitvah pač ponujajo, saj pravih opcij, ki bi bile zame ni na izbiro, umetnih opcij pa ne rabim..  In to še najbolj velja sedaj za te volitve v ZDA.   Trump je kot en nadebudni pohotni, egoistični, kapitalistični naspidiranec, ki ima pač svoje ideje – novo Veliko Ameriko.  Bilo pa bi dobrodošlo, da bi nacije vodila modrost, ne pa neko najstništvo..  Škoda ker prava modrost nikdar ne pride skozi sita volitev, saj se jo kar hitro potepta in uniči in nato le najmočnejši ego vedno zmaga, saj edino ta lahko preživi skozi te načine in mline izvoljevanja voditeljev..

Bi pa rekel samo eno, kdorkoli je izvoljen, le da ni Hilary     :-)

Ona je bi šla v smeri 3. svetovne vojne in v polnosti je bila v navezi z lobiji, ki si tega želijo..   Tako da glede manjšega zla je vsekakor boljši Trump.  Vbistvu tako kot jaz gledam na ves ta cirkus sistema, politike in oblasti, mi je Trump itak dobra izbira, se še bo za nasmejati, se bodo dogajali taki absurdi, da bo občo masa, dobila možnost vsaj delnega vpogleda v absurdnost tega sistema..  heh.  Pa predvidevam da bo nekaj celo koristnega nastalo, mnogo pa tudi tako nagravžnega, da bo za bruhati, ampak kot pravim, vsekakor bo zanimivo..  Trump vsaj ni hinavec, je brez dlake na jeziku in pač je kar je..  čeprav je pač bumbar(ček).   Hilary in vsa ostala politična srenja, nič od tega kar pove ni res!!   Ker je vse le zaigrano in kdo bolje zaigra kar bi volilci mogoče radi slišali, ta je izbran..  In to pretvarjanje je še najbolj bolano in ngravžno od vsega..   Trump si želi le moči, to je jasno in nebo nič skritega. In tudi kar bo počel bo po moje jasno, dejanja bodo zavestna (kakršnakoli že bodo) in tako bo Amerika lažje ozaveščala svoje motive po moči, po načinih pridobivanja moči in nasploh ne bo mogla več skrivati motivov, saj se bo o njih mnogo bolj navzven govorilo o njih, kot do zdaj.

Njslabše je ko politiki ZDA sami napadejo WTC v New Yorku in za to obtožijo navidezne zunanje sovražnike, da lahko nato pod pretvezo osvajajo svetovne naftne vire še desetletja po tem..  In Hilary bi nadaljevala ta trend in še poglabljala svetovne vojne za naftne in druge vire, vse bi delovalo še naprej prikrito in podtalno, na površju pa se bi govorilo o etiki in reševanju ubogih ljudi v ne vem katerih državah bližnjega vzhoda, pod pretvezo osvajalnih vojn, ki so edini resnični motiv vseh teh vojn..

Izvolitev Trumpa je vbistvu ČUDEŽ.  Dobesedni.  Do zdaj je v Ameriki vedno zmagal tisti, ki je bil podprt (in nekako izbran) in strani sil izza ozadja..  Trumpa ni želel nihče, niti republikanci ne, niti iluminati, niti nobena sila izza ozadja..  Sredstva javnega obveščanja so do zadnjega govorila (beri: lagala) o premoči Hillary in kako vodi v anketah..  Vse se je usmerjalo podobno kot pri Bushu, da bo izvoljena Hilary, tudi če to ne bo izbira ljudstva..  In da se to nato vseeno ni zgodilo je Čudež z veliko začetnico!   Tisti 1% demokracije je porazil 99% manipulacije.

Zanimivo vse skupaj res     :good:

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”