Odgovori na: Kako razumem izraz …

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Kako razumem izraz … Odgovori na: Kako razumem izraz …

#62073
ozelot
Participant

Si gledal film Life of Pi? Če ga nisi daj ga. Notr je prizor ko deček gleda tigra v oči in čuti neko toplino, prijateljstvo…oče mu v naslednjem trenutku dokaže da vidi le odsev lastnih čustev. To kako si ti doživljal mačka iz njegove kože je lahko res lahko je pa le domišljija. Tudi sam večkrat mislim da čutim to kar čuti nekdo drugi. Mogoče je to teleMpatija kot pravi nekdo..telempatija pomeni da si na isti valovni dolžini skratka da štekaš.

Kar se tiče družbe in samote. Ti praviš da si v polju nekoga drugega in zato drugače doživljaš. Jaz to pri sebi opažam že vsa ta leta po poškodbi. Ko sem z ljubo oživljam tako, ko sem s prijateljem drugače, ko sem s eno mono pa spet drugače. Zakaj? Odvisno kako si do nekoga odprt in koliko mu dovoliš. Je pa še nekaj kar sem opazil. Če sem z ljubo potem se velikokrat sam sebi smilim (ne dobesedno ampak v sledeh)in sem nesamostojen, mehak, rabim njeno podporo… ko sem par dni sam sem spet močan. Baba je hudič.

Ko so me na sodišču jebali glede zveri je bila proti meni ena priča ki je bila izločena s strani sodnice zaradi pretirane empatije do živali. Skratka babše je mislilo kako zelo čuti zverino ma je blo vse skupaj v njeni glavi in nikjer drugje.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem