Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Kvantni pristopi samorazvoja Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja

#61983
tadej pretner
Moderator

Kje se pa pol najbols da dobi ta prava rastlina?

Glede na to, da živiš na Danskem, ti res težko odgovorim. Sam pač vem, kje njivska preslica raste in če bi jo rabil, bi jo pač šel nabrat.

Za mudre mi pa se kr ni jasno, ali appaan mudra ali appan vaayu?

Za katero stvar? Če gre za ledvice, uporabiš mudro, v kateri aktiviraš zemljo in vodo, zapora zraka pa je opcija, če ima oseba težave s strahovi oziroma nestabilnimi čustvi.

In tam svetujejo 45 min da se to drzi??

Tako navaja večina virov, v praksi pa je tako, da se pač eni odzovejo hitro, drugi pa malo manj hitro. Poznam primere, ko so mudre delovale neverjetno hitro.

Sam spet o tem dpey ne vem nic, na forumu pa tut nism najdla teh osnovnih stvari. A to morajo bit posebni kristali za pitje?

Na forumu je marsikaj, nekaj tudi na moji spletni strani (članki), praktično vse pa v knjigi Enciklopedija izbranih zdravilnih kamnov. Kamne za eliksirje lahko kombiniraš z zdravilnimi zelišči.

Kje se jih kupi? A se jih lah kupi pr tebi Tadej slucajn?

Imam marsikaj, vsega pa ne ;o)

Kk se to nardi, eliksir, k nekje prebrala da voda iz pipe mora prevret in potem pustit cez noc da je prava? Kk se scisti kameno strelo za pit, tk kot smo se ucili, al se jo mora tud dat najprej v vodo, al sodo bikarbono al kaj? Kk pa dolomit oz magnezit?

Ni treba prevreti vode. Pomembno je, da je kamen čist, kako ga očistiš pa je tvoja stvar. Kaj te zanima v zvezi z dolomitom oz. magnezitom?

Pa se neka – a je tole kitajsko zdravilo preverjeno? Mislim vse sorte se slisi da zmesajo skupaj na Kitajskem za razlicne stvari, napisejo pa neka cist drugega? A to zihr deluje? In se lah jemlje istocasno kot caj iz njivske preslice? Hvala se enkrat! zelo lep dan zelim

Gre za zeliščne tablete; kvaliteta ni sporna. Lahko jih kombiniraš s čajem,

Pa se nekaj drugega, a je lah kamena strela za zdravljenje postavljena na okenski polici, kjer veliko sonca, al morabit kje drugje?

Nisem prepričan, da razumem vprašanje. Misliš takrat, ko je ne uporabljaš? Seveda; idealno.

Lepo je če deliš