Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Kvantni pristopi samorazvoja Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja

#61929
tadej pretner
Moderator

Tadej a ce delas na daljavo s torzijskim poljem, tako da si predstavljas osebo med rokami, ce sm prav razumela, a mora ta oseba vedet za to? Mislim ce ne verjame v te stvari, mislim ne verjame, da se ji lahko kaj izboljsa, a js to lahko delam? A lah kaj skodim pr tem?

Če je le mogoče, delamo to dogovorno. Včasih pač ni mogoče (frendov oče je bil recimo v komi in frend me je prosil, naj mu pomagam). Sicer pa je najpomembnejše, da je tisti, ki mu delaš, takrat popolnoma sproščen. Če v to ne verjame, je boljše da mu delaš takrat, ko spi, čeprav zadeva seveda deluje tudi takrat, ko je buden. Stališče, da ti nič ne bo pomagalo, je za vsakega itak sila destruktivno.
Ko delaš, vnašaš v proces tudi svoj “individualni ton”. Če si v praznini, je itak vse ql, če pa jo težko vzdržuješ, delaj obvezno z nasmehom.

Ce lahko to delam: A se moram fokusirat na del telesa, kjer ma tezave, ali vse kar moram naredit, je TP in vijolicna barva pa svetlobni steber skoz njo?
Ali je kaka druga metoda bols?

Špela, z vašo skupino smo delali le zelo osnovne stvari. Seveda obstajajo boljše metode; ena je celo precej preprosta, le tehniko je treba poznati, za večino precej težje pa je delo z namero.

Ali se lahko zdravijo tudi zapleteni odnosi, verjetno karmicni, s TP? Ce ja, kako? Kaj je treba nardit?

Za zdravljenje odnosov običajno uporabljamo kvantni hooponopono. Tehnika ni težka, je pa kompleksna, tako da nima smisla, da ti jo razlagam na forumu. Sploh zato, ker vsebuje nekaj elementov, ki jih nisem dal v knjigo Integrirana osebnost, mi pa se jih tisti teden, ko sem bil z vami, tudi nismo učili.

Kako se lahko poplnoma znebi obcutka krivde? A gre s TP? Ce ja, kako?

Tudi za krivdo uporabljamo eno varianto kvantnega hooponopona.

Nekak mi kul to uglasevanje frekvenc z razlicnimi videi z npr alfa, theta, valovi, a je to skodljivo lah z slusalkami velik poslusat, morda te nizke delta in epsilon?

Je kar pomembno, kaj počneš zraven. Pri poslušanju alfe in thete si zelo obnoviš energijsko-fizični sistem, če med poslušanjem ohranjaš prisotnost/zavedanje v telesu. Z delto nimam izkušenj, za epsilon pa prvič slišim. Si se morda zmotila in mislila na gama področje?

Lepo je če deliš