Odgovori na: FOTONSKI PAS, GALAKTIČNI super VAL in njun vpliv

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast FOTONSKI PAS, GALAKTIČNI super VAL in njun vpliv Odgovori na: FOTONSKI PAS, GALAKTIČNI super VAL in njun vpliv

glas
Participant

Mene pa zanima se je kaj takega dogajalo ..zdaj pred kratkim …je bil močen magnetizem skratka je bilo kaj takega …? Saj Božič , Velika noč..so saj ponavadi taki močne energije … pa kljub temu drugače sem pa pred kratkim poslušala enega “modela” , da smo oviti v eno tako zaščito ..da ni takih drastičnih zadev , ampak da so postopne … zdaj, če sem prav razumela ;-)

Ja se čuti zadeve sproti, ko je intenzivno..  Jaz ne dajem dosti na to da bi se sproti ukvarjal z “kateri faktor” je trenutno v igri..  To glede praznika je bilo tudi prisotno, saj sem jaz sam imel dve spontani ativaciji, ena je bila povezana za pradavnim praznikom, ki je pač bil že pred krščanstvom, drug je bil povezan s kristusivo energijo (oboje v roku dveh dni)..

To o zaščiti okrog Zemlje pa je tako, da vse te zadeve so bile že odstranjene kako leto nazaj..  Tako da smo v direktni povezavi z zelo hitrimi interakcijami teh valov, energij in še česa, ki zelo hitro spreminjajo vse vidno in nevidno..

Bodo pa še leta ljudje še lep čas poročali o tem zaščitnem plašču, saj veliko ljudi “v stiku”, ni dovolj povezanih, da bi dobivali direktne informacije in bolj kot ne povzemajo druge avtorje, potem pa rabijo zelo dolg čas, da jih dosežejo nove aktualne informacije..     :-)

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”