FOTONSKI PAS, GALAKTIČNI super VAL in njun vpliv

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast FOTONSKI PAS, GALAKTIČNI super VAL in njun vpliv

 • Avtor
  Prispevki
 • #61637
  Anonimnež
  Nedejavno

  Zemlja se s fotonskim pasom srečuje že od leta 1987. Od tedaj naprej se bivanje v njem vsako leto podaljša za približno dva tedna. V zunanjo avro fotonskega pasu bomo naslednjič prišli 2. decembra 2003 in v njem ostali do 9. julija 2004. Popolnoma pa naj bi vanj vstopili decembra 2012, v času, ko se bodo skupaj zlili še večji cikli in naznanili “El Quinto Sol”.

   

  Fotonski pas je tok fotonov, svetlobnih delcev, ki prihajajo iz galaktičnega centra proti zvezdi stalnici Alkione. Leta 1961 so fotonski pas odkrili sateliti, prvi pa je o njem poročal Paul Otto Hesse. Prvi kontakt z našim sončnim sistemom beleži leto 1972, ko se je planet Pluton na kratko pojavil v njem. Ko se je Zemlja marca 1987 za en teden dotaknila roba fotonskega pasu, se je zanimanje zanj zelo povečalo, toda ker se pričakovani “trije dnevi teme” niso zgodili, se je zanimanje znatno poleglo.

   

  Celotni sončni sistem se počasi iz strani premika v fotonski pas. Ko planeti krožijo okoli Sonca, prihajajo v ta pas in odhajajo iz njega. Zemlja se v fotonskem pasu pojavlja že od leta 1987, vsako leto v času pred in po spomladanskem enakonočju, bivanje v njem pa se vsakokrat podaljša za približno dva tedna. Tako je bila recimo v letu 1997 Zemlja v fotonskem pasu od 29.12.97 do 8.6.98, naslednje leto pa je bila v njem od 22.12.98 do 15.6.99. To je bilo po zelo dolgem času tudi prvič, da je bil naš planet v pasu več kot pol leta. Zemlja bo v fotonski pas popolnoma prišla predvidoma decembra 2012 in bo v njem ostala približno 2000 let. Nazadnje se je naš celotni sončni sistem nahajal v fotonskem pasu v dobi Leva oziroma v času med 10800 pr.n.š. in 8640 pr.n.š. To je obdobje, v katerem naj bi živeli kozmični ljudje oziroma bogovi. Eden izmed njih je legendarni cesar Ti, Fu Shi, sin boga Groma, ki je razvil I-Ching ali Knjigo sprememb in nespremenljive resnice.

   

  Sonce je vstopilo v fotonski pas v poletju leta 1999, ko se je sončni kolobar začel dotikati obroča, ki je na robovih manj gost kot v sredini.  Sonce se ne potaplja v in dviguje iz fotonskega pasu kakor Zemlja, temveč se umirjeno giblje globlje vanj. Tako je od leta 2001 sonce popolnoma znotraj fotonskega pasu. Odkar je vstopilo v fotonski pas, se je zgodilo kar nekaj očitnih sprememb in sonce deluje precej drugače. To energijo je moč občutiti tudi na Zemlji, saj deluje tako, da dviguje nivo vibracij v vsakem atomu človeškega bitja na njenem površju. Raziskave NASE kažejo, da Zemlja aktivno sprejema ogromne izbruhe magnetizma s Sonca in nato še sama pošilja magnetni utrip. Vse skupaj izgleda, kakor da bi se Zemlja in Sonce raztezala v magnetičnem objemu – kot ponovno združena ljubimca. Vendar to ni edina sprememba pri delovanju Sonca. Še leta 1992 je naše Sonce imelo magnetni severni in južni pol. Po znanstvenih standardih je bilo to delovanje popolnoma normalno. Decembra 1994 pa je Nasina vesoljska ladja Ulysses prispela v bližino Sonca, da bi izmerila njegovo magnetno polje. NASA je osuplo ugotovila, da Sončevo magnetno polje nima več severnega in južnega pola, temveč se je dramatično spremenilo v homogeno polje. Seveda za to niso našli nobene znanstvene razlage; doslej še nihče ni videl česa podobnega. Drugi viri povedo, da je pomanjkanje polarnosti na Soncu odraz zmanjšanja dualnosti; duh in materija nista več razdeljena. Sonce je tudi spremenilo svoje sevanje iz rumene v belo.

   

  Vpliv fotonskega pasu prinaša zelo osebne spremembe v naše življenje. Te spremembe se bodo ali pa so se že izrazile skozi naše telo, um in duha. Na splošno je od leta 1987 moč opaziti povečan splošni interes za duhovnost. Razen legendarnih virov pisana zgodovina že dolgo časa ni beležila tolikšnega svetovnega zanimanja za duhovnost. Srečanje s fotonskim pasom v vsakomur od nas dviguje nivo vibracij, zato bolj občutljive, duhovno napredne duše in tisti, ki so prodorni opazovalci, prvi opazijo ta fenomen tudi v svojih zgodnjih fazah pojavljanja, preostali pa so jim ali jim še bodo sledili.

  Čeprav naj bi srečanje s fotonskim pasom v svojem bistvu predstavljalo pozitivno izkušnjo, pa tega vsi ne bodo tako občutili. Duhovna izkušnja je v resnici odvisna od posameznika. Korist tega pojava je povezana s tako imenovano konvergenco ali usmerjenostjo k isti točki. Le-ta je za vsem tem tudi mehanizem, ki dejansko povzroči fotone oziroma duhovne delce. Če smo v tem času dovolj razviti in pretočni, se v našem zavedanju pojavi veliko napredovanje, saj se uglasimo z višjimi frekvencami. Če smo negativni, kar pomeni, da posedujemo preveč nižjih frekvenc zaradi egoističnih dejanj, ne smemo pričakovati, da bi preživeli nezdružljivost frekvenc, ki bodo neposredno vplivale tudi na naš DNK. V tem času bo na površje priplaval ves skrit, skrivnosten in zadržan material (blokade), da bi se prečistil. To bo velika priložnost za napredek, toda kjer bo preveč nakopičene negativnosti, se bodo pojavile bolezni, depresije in celo smrt. Da se bo pričakovana “Zlata doba” pojavila, lahko torej pričakuje le posameznik z dovolj samodiscipline, da izboljša in dvigne svojo zavest ter prečisti vse blokade. To bo obdobje preroda planeta Zemlje.

  celoten tekst

  http://home.amis.net/radtest3/taoin/STRANI/clanki/arhiv/Fotonski%20pas.htm

  Lepo je če deliš
  #61638
  tadej pretner
  Moderator

  Tvoja objava o fotonskem pasu se totalka ujema z enimi stvarmi, ki sem jih pisal v knjigi Integrirana osebnost. Vpliv pa se kaže še v nečem – včasih me kdo kontaktira za energijsko čiščenje bivalnega prostora; včasih je bil delež problemov z “duhovi” cca 10%, sedaj pa ima najmanj 50% tistih, ki me kontaktirajo, problem z duhci.

  Evo insert iz Integrirane osebnosti:

  Če recimo uspemo dovolj dvigniti vibracijo fizičnega telesa proti eterični coni, lahko percipiramo in delujemo po pravilih te dimenzije. Videti je, da smo v fazi, ko do tega prihaja spontano, saj trenutno Zemlja potuje po nekoliko aktivnejšem delu galaksije, na svoji poti pa prečka različno gosta torzijska polja, ki so ključna za različne manifestacije v pojavnem vesolju in bodo opisana nekoliko kasneje. Del znanstvenikov meni, da prihaja ob potovanju Zemlje skozi torzijska polja visokih energijsko/informacijskih koncentracij, v DNK strukturi živih bitij do transformacij, za katere je značilno, da se razvitejše oblike življenja razmnožujejo in razvijajo hitreje kot manj razvite. Takšne stvari so se v preteklosti nedvomno že dogajale, saj fosilni ostanki kažejo, da je prihajalo na Zemlji do novih oblik življenja v valovih in ne po vzorcu konstantne evolucijske krivulje. Do takšnega vala novih vrst življenja je npr. prišlo pred cca 530 milijoni leti, bile pa so tako zelo kompleksnejše od prejšnjih, da je malo verjetno, da so se razvile postopoma iz prejšnjih, konec koncev pa teh vmesnih členov ni niti med fosilnimi ostanki. Videti torej je, da lahko občasno tudi evolucija naredi kvantni preskok, recimo iz nevretenčarjev v vretenčarje, prav tako pa niso bili najdeni fosili, ki bi dokazovali postopen razvoj ptic, ki imajo, za razliko od kopenskih živali, votle kosti in drugačno strukturo mišic. Ne obstajajo niti dokazi, da se je človek razvil iz opice. Do še enega kvantnega preskoka v evoluciji je prišlo pred cca 35.000 leti, s tem, da je šlo takrat za preskok zavestnosti pri neandertalcih. Iz lovcev so postali poljedelci, začeli izdelovati številna orodja, udomačevati nekatere vrste živali ipd.
  Nekateri znanstveniki menijo, da prihaja ob takšnih evolucijskih kvantnih skokih, ki naj bi bili torej posledica gibanja Zemlje skozi različna torzijska polja, tudi do mutacije ogljika C12, ki je v živih formah najbolj pogost, sestavljen pa je iz šestih protonov, šestih elektronov in šestih nevtronov (666), v nestabilni ogljik C7, sestavljen iz enega nevtrona, šestih protonov in šestih elektronov. Ta oblika ogljika je nosilec hiperdimenzionalnih miselnih polj. V človeku sicer nastaja ob duhovnem delu, ko smo v stanju »čiste zavesti« in vpliva na širitev avričnega polja, s tem pa širi polje percepcije tudi v druge dimenzije in vodi v pojave sinestezije – mešanja čutov, ko lahko recimo gledamo barvo in zaznamo tudi njen zvok ali vonj. Kaže, da je C12 kot tak povezan z našo usmerjenostjo na materialni svet, zakon močnejšega …, C7 pa na duhovni svet in splošen občutek povezanosti. Glede na to, da je vedno več ljudi, ki pričajo o zaznavah različnih bitij in senzacij izven okvira običajne percepcije, je videti, da se je proces postopka transformacije C12 v C7 že začel in bo na nek način odredil duhovni, morda pa tudi fizični razvoj živih bitij na Zemlji. Eden od spremljajočih dejstev pri pojavih, kakršna sta recimo razširjena percepcija in sinestezija, je npr. ta, da ima duhovno ozaveščen človek dobro razvit nepogojeni jaz – tisti del sebe, ki mu pravimo tudi notranji opazovalec ali zavestnost, zato lahko razširjena percepcija in sinestezija dejansko obogatita njegovo doživljanje sveta. Večina ljudi pa te tihe notranje prisotnosti nima razvite v zadostni meri, zato se bo dogajalo, da bodo pojave razširjene percepcije in sinestezije doživljali kot psihološko motnjo, ki jih bo dodobra destabilizirala.

  Lepo je če deliš
  #61639
  glas
  Participant

  Zdaj to sta za moje pojme dva samostojna dogajanja, ki sta trenutno v teku, eno je “fotonski pas”, v katerega smo vstopili, drugo pa je ta eksplozija v središču Mlečne Ceste, ki se je zgodila in zdaj počasi ta val energije iz te “Galaktične nevihte” leze tudi v naše Osončje..   pa še za vsaj tri druge popolnoma samostojne astronomske dogodke sem slišal, ki so tudi v teku v tem našem obdobju..  Torej različni astronomski dogodki, ki pa na nas vseeno delujejo v sinergiji in nam spreminjajo strukturo celic, DNK, nato tudi zavesti in vsega kar nam je poznano do sedaj..   Ta gama val mi je pred par dnevi slučajno se spet pojavil, ko sem objavil mojo zadnjo objavo v “Novi Dobi”, tale odstavek in Salove knjige:

  “Različni kozmični dogodki bodo kot veliki mejniki pri prehodu in transformaciji Zemlje; procesijska poravnava 2012 bo imela vlogo ekstremnega pospeška za duševno evolucijo Zemlje in Zemljanov. Nato bosta sledila še dva takšna kozmična dogodka, 2017 (z prihodom kometa) in tretji leta 2030. Vsi ti trije dogodki bodo še dodatno pospešili radikalno evolucijo (mutacijo) duš na Zemlji.

  Približno na vsakih 108 miljonov let naš solarni sistem potuje tudi, skozi tako imenovani “fotonski pas” ali “elektromagnetsko nulto cono”, kar je predel vesolja, od koder prihajajo velike količine gama in rentgenskih žarkov iz paralelnega Vesolja, prevodnik teh pa je črna luknja v centru naše Mlečne Ceste. Ti izvori obstajajo na večih mestih v Galaksiji, ampak so še posebej skoncentrirani na dveh področjih, ki sta za 180 stopinj nasproti drug drugemu. To področje je relativno malo iz pogleda Galaksije, ampak zelo veliko iz pogleda našega Osončja. Tako bo tudi ta moč “fotonskega pasu” zelo izrazito delovala na Zemljo in celotno Osončje. Pod vplivom “fotonskega pasu” je naše Osončje že od leta 1950, do maksimalnega delovanja na Zemljo bo prišlo leta 2015 in ostajalo na polni moči delovanja do 2035. Naše Osončje bo zapustilo sevanje “fotonskega pasu” bo naše Osončje, za letom 2100, kar je okvirna letnica kadar bo Zemlja že zaključila to intenzivno preobrazbo sredi katere je.

  Vsi kozmični dogodki seveda sovpadajo s sedanjim specifičnim Božanskim namenom, ki je v teku, tako da se se aktivira ta ustrezni program za sektor Vesolja katerega del smo tudi mi. Običajno so kozmični cikli zelo stabilni in predvidljivi, kadar pa nastane potreba po pomoči za določeno skupino duš v Vesolju, se ustvarijo programi, ki so nato podprti tudi s kozmičnimi dogodki in vplivi, tako da se najbolje izvede podpora dušam, ki so obstale (ali se zataknile) in so oddale klic po pomoči.. …”

  Earth Changes – Sal Rachele

   

  Sem pa pred leti naletel bolj na informacije o eksploziji v sredini Mlečne Ceste, kot na “fotonski pas”..;

  Ali pa znani “SunWatch”, (v sodelovanju z stotinami neodvisnih opazovalcev Sonca po vsej obli), ki niso iz duhovnih vod, ampak strogo iz astrnomskih in je že mesece nazaj poročal o opaženi eksploziji sredi mlečne ceste, čigar energetski val prehaja čez vso Mlečno Cesto, ja tudi čez nas, ki smo čisto na obrobju galaksije..

  po 1:20 se začne o tej temi:

   

  Kar pestro vse skupaj, eni se razsvetljujo, druge razstreljujejo, kar nosiš v sebi v tem obdobju, to ti bolj in bolj sili ven in je težko karkoli še zadrževati v sebi..

   

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #61652
  strelka
  Participant

  Mene pa zanima se je kaj takega dogajalo ..zdaj pred kratkim …je bil močen magnetizem skratka je bilo kaj takega …?

  Saj Božič , Velika noč..so saj ponavadi taki močne energije …

  pa kljub temu

  drugače sem pa pred kratkim poslušala enega “modela” , da smo oviti v eno tako zaščito ..da ni takih drastičnih zadev , ampak da so postopne …

  zdaj, če sem prav razumela  ;-)

  Lepo je če deliš
  #61654
  glas
  Participant

  Mene pa zanima se je kaj takega dogajalo ..zdaj pred kratkim …je bil močen magnetizem skratka je bilo kaj takega …? Saj Božič , Velika noč..so saj ponavadi taki močne energije … pa kljub temu drugače sem pa pred kratkim poslušala enega “modela” , da smo oviti v eno tako zaščito ..da ni takih drastičnih zadev , ampak da so postopne … zdaj, če sem prav razumela ;-)

   

  Ja se čuti zadeve sproti, ko je intenzivno..  Jaz ne dajem dosti na to da bi se sproti ukvarjal z “kateri faktor” je trenutno v igri..  To glede praznika je bilo tudi prisotno, saj sem jaz sam imel dve spontani ativaciji, ena je bila povezana za pradavnim praznikom, ki je pač bil že pred krščanstvom, drug je bil povezan s kristusivo energijo (oboje v roku dveh dni)..

  To o zaščiti okrog Zemlje pa je tako, da vse te zadeve so bile že odstranjene kako leto nazaj..  Tako da smo v direktni povezavi z zelo hitrimi interakcijami teh valov, energij in še česa, ki zelo hitro spreminjajo vse vidno in nevidno..

  Bodo pa še leta ljudje še lep čas poročali o tem zaščitnem plašču, saj veliko ljudi “v stiku”, ni dovolj povezanih, da bi dobivali direktne informacije in bolj kot ne povzemajo druge avtorje, potem pa rabijo zelo dolg čas, da jih dosežejo nove aktualne informacije..     :-)

   

   

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #61655
  strelka
  Participant

  :)..

  Jaz res nisem s temi zadevami tolk na tekočem …

  sem pa pogledala par oddajic …zelo svež datum , ko je govoril o tem en , ki je pa s tem precej bolj na tekočem …

  no nisem mislila ravno za praznik ..ampak že kar kakšnih štirinajst dni prej ….

  ampak ok …

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.