Odgovori na: Nova Doba

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Nova Doba Odgovori na: Nova Doba

#61629
glas
Participant
“Različni kozmični dogodki bodo kot veliki mejniki pri prehodu in transformaciji Zemlje; procesijska poravnava 2012 bo imela vlogo ekstremnega pospeška za duševno evolucijo Zemlje in Zemljanov. Nato bosta sledila še dva takšna kozmična dogodka, 2017 (z prihodom kometa) in tretji leta 2030. Vsi ti trije dogodki bodo še dodatno pospešili radikalno evolucijo (mutacijo) duš na Zemlji.
Približno na vsakih 108 miljonov let naš solarni sistem potuje tudi, skozi tako imenovani “fotonski pas” ali “elektromagnetsko nulto cono”, kar je predel vesolja, od koder prihajajo velike količine gama in rentgenskih žarkov iz paralelnega Vesolja, prevodnik teh pa je črna luknja v centru naše Mlečne Ceste. Ti izvori obstajajo na večih mestih v Galaksiji, ampak so še posebej skoncentrirani na dveh področjih, ki sta za 180 stopinj nasproti drug drugemu. To področje je relativno malo iz pogleda Galaksije, ampak zelo veliko iz pogleda našega Osončja. Tako bo tudi ta moč “fotonskega pasu” zelo izrazito delovala na Zemljo in celotno Osončje. Pod vplivom “fotonskega pasu” je naše Osončje že od leta 1950, do maksimalnega delovanja na Zemljo bo prišlo leta 2015 in ostajalo na polni moči delovanja do 2035. Naše Osončje bo zapustilo sevanje “fotonskega pasu” bo naše Osončje, za letom 2100, kar je okvirna letnica kadar bo Zemlja že zaključila to intenzivno preobrazbo sredi katere je.
Vsi kozmični dogodki seveda sovpadajo s sedanjim specifičnim Božanskim namenom, ki je v teku, tako da se se aktivira ta ustrezni program za sektor Vesolja katerega del smo tudi mi. Običajno so kozmični cikli zelo stabilni in predvidljivi, kadar pa nastane potreba po pomoči za določeno skupino duš v Vesolju, se ustvarijo programi, ki so nato podprti tudi s kozmičnimi dogodki in vplivi, tako da se najbolje izvede podpora dušam, ki so obstale (ali se zataknile) in so oddale klic po pomoči.. …”
Earth Changes – Sal Rachele
Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”