Odgovori na: Šamanizem

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Šamanizem Odgovori na: Šamanizem

#61625
glas
Participant

Za nekaj časa sem se “odklopil” s foruma – čas se meri tudi v letih, baje – Osma stopnja na lestvici Šamana pa je : Vladar/ica . Da odgovorim na vprašanje, doseči popolno ravnovesje v sebi ( v enaki meri delovanja sil tako na fizično telo, kakor tudi na vsa tri energijska telesa, kar skupaj tvorijo 4/4 bitja Človek ) , mislim da je z idealom človeka prav tako, približek Božanstvu naj bi bil..

Zanimiva zveni ta osma stopnja šamanizma..    :good:   kdo in kje pa še ima ta učenja?  Oziroma kje si ti to informacijo recimo dobil?

Filozofsko vprašanje pa je, ali si ta do tična oseba to le domišlja in deluje v tej smeri, ali pa je On dejansko to ? Sicer pa, kaj šteje mnenje drugih, morda celotnega sveta, če pa imaš občutek, neko čutenje Nad zavedno, da je vse to, neko potrditev od zgoraj, da je to res. Normalno, stvar se odraža od zornega kota, s katerega opazuješ. Recimo spirala, v katero se zavrti Božanska Svetloba in jo vidim v obratni smeri urinega kazalca – torej je Kozmična zavest v meni ?

Dobro vprašanje!  Saj prvo kot prvo le sam lahko resnično veš kakšno doživetje si v sebi doživel, nihče izven tebe ne more 100%-no poznati tvojih doživetij..    Ampak sam skozi svoje omejitve človek vedno isto obrazlago daje (sebi ali drugim)..  Tako da tukaj pa je dobrodošel pogled tudi drugih izven sebe..

Saj tudi “Kozmična zavest” je lahko znotraj osebe dokaj filtrirana in obarvana z osebnostnimi vsebinami in omejena z določenimi vzorci pričakovanj, kaj sploh je možno in do katere mere..

Je pa v praksi tako, da ko si iskren do sebe, si lahko iskren tudi do drugih..  In ko so drugi iskreni do tebe, lahko uporabiš njihovo iskrenost za vpoglede vase in to uporabiš kot dodatno infomacijo zase, saj veš da so ti dali to kar res zmorejo sami videti v tebe..  in tukaj je tanka linija resnice, ko se tehta omejitve soljudi / napram lastnih omejitev..

Zopet pa pride tukaj na vrsto tudi lastna “iskrenost” ali zmožnost (in želja), če si sploh želiš pri sebi karkoli ugledati drugače, kot si to bil navajen do sedaj..      <span style=”line-height: 1.5;”>:yes:</span>

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”