Odgovori na: Nova Doba

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Nova Doba Odgovori na: Nova Doba

#61624
glas
Participant

<h3>
</h3>
<h3>Smo na pragu dveh svetov</h3>
Enega, ki umira in drugega, ki se rojeva. Živeli boste tistega, kateremu boste dajali energijo, na katerem bo vaša zavestna pozornost ali na katerega boste energetsko naravnani. Živimo lahko le v trenutku tukaj in sedaj, kajti to je edini trenutek, ki obstaja in že v njemu je vsa napoved nove resničnosti. Tako lahko vpogledaš v svoj trenutek in preiščeš svoje prioritete, kje se nahajaš s svojimi mislimi, čustvovanji in pozornostjo. To ti najbolje pove kaj kreiraš in katero realnost priklicuješ.

Tudi Mayi niso nikdar govorili o koncu sveta, kot o propadu civilizacije, govorili so o koncu sveta kot ga poznamo in rojstvu Novega, ki bo preseglo našo najbolj divjo domišljijo.

Največ kar lahko naredimo v tem obdobju prehoda je, da se usmerimo vase, v svoje Srce, kjer so vedno bili vsi odgovori, ki jih potrebujemo. Na tem prehodu med dimenzijami in dvigu zavesti je potrebnosprejeti polno odgovornost za svoje življenje, za vsa svoja dejanja in ne-dejanja.

Odpuščanje čustvenih bremen je recimo nekaj, kar nam bo zelo pripomoglo, da resnično zaživimo tisto, kar v resnici smo, svojo popolno božansko življenje radosti, sreče in blagostanja na vseh nivojih življenja. Prav sočutje do sebe in drug do drugega, odpuščanje zamer in blokad, so stvari, ki na veliko pripomorejo k očiščenju lastne duše.

Obstaja življenje, ki se ga kreira iz Ljubezni ali pa življenje, ki se ga kreira iz omejitev ego-osebnosti in Strahu in ti dve stanji duha pogojujeta vse ostale okoliščine našega življenja, ki se nam dogajajo. Iz teh dveh različnih izhodišč si definiramo naše ravni fizičnega obstoja, saj je to zadnja raven, kjer so vidne te naše izbire in tukaj potem dobimo izkušnjo naših izbir!

So vam všeč vaše izbire?
Ste zadovoljni kaj in od kod kreirate?

cel članek:  https://duhovnost.eu/med-prehodom-dimenzij-2-del/

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”