Odgovori na: Eneagrami

Forum Duhovnost Forumi Šola osebne rasti Šola osebne rasti Eneagrami Odgovori na: Eneagrami

Dragica
Participant

Kokr se spomnim, je Tadej reku, da se jih ne da brisat, ampak da je pametno ozavestit tisti aneagram, ki se ti najbolj pojavlja (in segmente ostalih), in potem v življenju prepoznavat, kdaj reagiraš pod njegovim vplivom. Potem se pa v sami situaciji odločiš reagirat drugače. Seveda, če se prav spomnim pa da nisem kej pomešala z arhetipi ;) Čestitam, Dragica :good: Jaz se še nisem poglabljala v eneagrame, sem obstala pri brisanju vorteksov in entitet. Dela dost :)
Saj veš Mojca, da če mene nekaj zanima potem padem noter. Za svoje razumevanje tematike in ker se mi zdi pomembno, da res razumem,mi ni bilo dovolj samo razlaga v šoli, meni se vprašanja začnejo porajati potem, ko par krat preberem čtivo.
Vem, da je Tadej povedal, da teh 9 eneagramov ne moremo brisati, ker so pregloboki (vpliv/vibracija staršev,prednikov,okolja,naroda itd),zato pa brišem tisto, kar mislim, da ni vezano oz. pod vplivom teh eneagramov.Ja tako kot praviš, dost dela…

Lepo je če deliš