Odgovori na: Vorteksi

Forum Duhovnost Forumi Šola osebne rasti Šola osebne rasti Vorteksi Odgovori na: Vorteksi

#61568
tadej pretner
Moderator

DragicaUdeleženec

Offline Objave: 1 Odgovori: 2

Ojla Tadej, vem da se še nismo učili brisanja vorteksov pri sebi,sem pa delala na brisanju tega za katerega si zagotovil, da nimamo kaj zajebat in radovedna kot vedno, zanima me ali se lahko po tistem, ko brišeš vorteks na sebi, npr. tistega ki te usmerja na reševanje težav oz. problemov, to potem odrazi kot ena vrsta utrujenosti oz. bolj kot takšne rahle bolečine v mišicah in sklepih.

Seveda. Stvar je podobna, kot pri povezanem dihanju. Sistem je bil navajen omejenih energijskih pretokov in ko se ti po brisanju vorteksov okrepijo, lahko odreagira z utrujenostjo, kakšno bolečino …

Razmišljam tako, da če nekaj brišeš se to briše/odstrani/izpuli, izkorenini na vseh nivojih in iz DNK in zaradi sproščene energije/prostora, ki jo je brisani vorteks/prepričanje/čustvo zasedalo, se sprostijo tudi mišice. Razumem prav?

Ni čisto tako. Mišicam je fajn malo pomagati. Sploh ni slaba ideja po brisanju vorteksov narediti kakšno vajo raztegovanja, ali pa to, da recimo v prvi fazi vse mišice do maksimuma napneš, potem pa telo malce stresaš.

Pa še vprašanje, ko delaš drugemu: Ali ni pomembno tudi pri drugemu prepoznati saboterjev, ki mu določeno težavo povzročijo?

Mehanizem delovanja, ko delaš drugemu, je malce drugačen – vlogo brisanja saboterjev nadomesti zaupanje, ki je, ali pa ga ni.

npr: multipla, če mu brišeš bolečino, kaj si naredil, če veš, da je vzrok v strahu oz. občutku, da bi oseba rada zbežala pa nima kam?

Če delaš tako potem z brisanjem bolečine oz lajšanjem težave razrešiš samo površinsko plast, osnovni vzrok pa ostaja ali pa je boljše da sploh ne veš zakaj gre in osebi pač brišeš tisto kar ti reče da jo muči? Mislim da to ne bi bilo odgovorno in lahko osebo res razrušiš,razen če energija ustvarjenega torzijskega polja poskrbi sama, da se ob bolečini katero brišeš, pobriše tudi primarni vzrok in vse ostalo.
Mogoče jaz ne razumem in razmišljam prav.

Saj mu ne brišeš bolečine. Z delom po nivojih (čustveni, mentalni …) obrišeš energijsko ozadje problema. To, da minejo bolečine, je posledica brisanja vorteksov na vseh nivojih.

Lepo je če deliš
1 uporabnik se je zahvalil avtorju.