Odgovori na: Kristal za črevesje

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kristal za črevesje Odgovori na: Kristal za črevesje

#61488
tadej pretner
Moderator

Pozdravljeni,
zanima me, ali obstaja kristal, ki bi pomagal pri dolgoletnih kroničnih črevesnih motnjah? Gre za bolj ali manj tekoče izločanje večkrat dnevno, občasno s sluzjo, brez krvi, tudi napenjanje in skoraj večno pretakanje. Določena hrana simptome poslabša. Občasne so bolečine v trebušnem predelu pod popkom, možne tudi razjede v črevesju.
Simptomi so podobni Crohnovi bolezni.

Blato, kakršnega opisuješ, je pokazatelj da tvoje črevesje ne funksionira najboljše. Črevesno floro imaš “spremenjeno” in sicer tako v tankem kot debelem črevesju. Prdci so pokazatelj, da prihaja v črevesju do vnetja in/ali gnitja. Najprej moraš pogruntati, katera hrana ti draži črevo. Tudi pri tem so pokazatelj prdci:
– če so smrdeči, prihaja do gnitja beljakovin
– če niso smrdeči, se slabo prebavljajo sladkorji in ogljikovi hidrati: ti so bolj nevarni. Kot stranski produkt namreč nastajajo etri in alkoholi, ki (lahko) tako obremenijo jetra, da fašeš cirozo, ne da alkohol sploh poskusiš.
V končni fazi so pri spremenjeni flori črevesja motene naslednje funkcije:
-glede na to, da je 70% imunskih celic v črevesju, pri tebi pa je zaradi vnetja luknjasta, so imunske celice neposredno obremenjene z dražečimi dejavniki, kar vodi v kronično oslabelost, slabo odpornost, pomanjkanje koncentracije, razna vnetja in nenazadnje, v takšnem okolju se rada razvije kakšna od autoimunskih bolezni.
– slabo je razstrupljanje telesa in absorbcija hranljivih snovi; primer – vitamina B12 sploh ne moreš absorbirati, če črevesna flora ni zdrava, pa četudi ga dodatno vnašaš v telo v formi tablet.

V glavnem, tole ni zajebancija. Najprej moraš ugotoviti, katera hrana daži tvoje črevo. Ustrezen test ti lahko naredijo v Studiu Ank v Lj, GSM 041356017; naredili ti bodo tudi spisek hrane, ki jo lahko ješ in predpisali bolj ali manj naravna zdravila za obnavljanje črevesne flore.
Da se bo začelo samozdravljenje, moraš spraviti v trebuh energijo. Začni dihati s trebuhom, tudi tako, da dva prsta pod popek položiš karneol in se nanj osredotočaš.
Drugi kamni:
– razstrupljanje: kamni energijske kombinacije zrak-voda, recimo hrizopraz, jadeit, kalcedon, labradorit
– obnavljanje črevesne flore: kamni energijske kombinacije zemlja-voda:recimo malahit, obsidian, heliotrop
Uporabljaš eliksir!
Nikakor ne jej po šesti uri zvečer.

Lepo je če deliš