Odgovori na: Teorija kaosa

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Teorija kaosa Odgovori na: Teorija kaosa

#61346
tadej pretner
Moderator

Kolikor sem zadnjič nekje ujela, mi je zares zanimiva teorija kaosa. Zadaj za vsem kaosom in trpljenjem, pravzaprav en velik red, en velik popoln Prav. …Pa to, da lahko človek iz prihodnosti vpliva na sedanjost, to mi je malo uganka. Saj vem, da imamo ljudje inštalirano to dojemanje o linearnem poteku časa…to da vse poteka v enem, v tem trenutku, sedanjost, preteklost in prihodnost še lahko dojamem; samo, da človek iz prihodnosti vpliva na svoja dejanja in življenje SEDAJ, to pa že mal težje razumem. Tadej, a znaš pojasnit?

Sorči strelka, nisem se še adaptiral na ta forum in te preprosto nisem opazil. Nekaj časa gledam, če bo kaka nova tema, je ni, pol pa neham gledati in pogledam sam odgovore, pa mi uide.

Teorija kaosa pravi, da ima vsaka stvar svoj fraktalni vzorec. Pri človeku bi temu rekli usoda. Če je torej usoda vnaprej znana, če je fraktalni vzorec vnaprej znan, lahko res rečemo, da sila iz prihodnosti vpliva na to, kar se dogaja danes. Niso pa ti fraktali nespremenljivi. CCa 50% se da iz njih. Če imamo fokus na materialnem, smo v njih. Če ga imamo v energijskem svetu, gremo lahko v veliki meri ven. Energijski svet je torej cona, kjer lahko narediš spremembo.

Ne vem če sem na tem forumu že omenil zanimiv poskus, s katerim so dokazali, da lahko vplivaš na nekaj, kar se je zgodilo v preteklosti. V glavnem – nek generator je proizvajal enako število zvokov v levem in desnem kanalu, ki so jih snemali. In potem so nekateri poskusili vplivati z zavestnostjo, da bo v enem kanalu več zvokov kot v drugem. In je tudi ratalo. Potem pa so posneli enako število zvokov na levem in desnem kanalu in nekateri posamezniki so poskušali na posnetku spremeniti število zvokov v kanalu – se pravi, da bi jih bilo v enem več kot v drugem. In je ratalo. Pogoj pa je bil to, da tega posnetka prej ni nihče slišal.
Veš kaj to pomeni?
Če ti nek “videc” reče. da si bil v prejšnjem življenju “to in to”, ti pa mu verjameš, si s tem fiksiral preteklost. Tisto postane res, tudi če je izmišljotina. Če pa tega ne verjameš, tisto ni res.

Lepo je če deliš