Odgovori na: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO) Odgovori na: Jasnovidni Otroci Nove Dobe (INDIGO)

#61313
Anonimnež
Nedejavno

Na linku je govor o povezavi med zloveščimi prerokbami in kolektivno podzavestjo. Kako se bo odvil apokaliptični film, ki se ravnokar predvaja je odvisno od ljudi, od človeštva, še posebej pa je odgovornost na maloštevilni duhovni eliti, ki lahko in mora prinašati ter širiti svetlobo med ljudi. To pomeni ustvarjati polje višjega zavedanja, delovati skozi gnozo, modrost, ljubezen, mir, videnje in vedenje. Ne glede na vprašljivost izvora tovrstnih tekstov in pojmovnih kategorij, kot so ‘delavec za svetlobo’ je sporočilo konstruktivno, spodbudno in pozitivno. Dobimo tudi pojasnilo za nenormalno utrujenost, včasih zmedenost, itd.

Zle prerokbe imajo namen opozorila in prebujenja človeštva na Zemlji, da se ljudje spremenijo in popravijo neravnovesja ter nepravilnosti. Že po Planckovih kvantnih principih ne obstajajo fiksne realnosti, ampak samo potencialne možnosti za realizacijo več različnih vzporednih poti – realnosti. To so tudi znanstveno dokazali. Kvantni preskoki med vzporednimi tirnicami – realnostmi so možni, še posebej na mestih medsebojnega približanja vzporednih kvantnih realnosti.

http://atma.hr/poruka-kristalne-djece-ljudima-na-zemlji-sada-je-tesko-vrijeme-i-vi-ste-most-u-novi-svijet/

 

Lepo je če deliš