Odgovori na: aktualnosti iz politike/ekonomije

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori aktualnosti iz politike/ekonomije Odgovori na: aktualnosti iz politike/ekonomije

#61311
strelka
Participant

sicer sploh ne spada v to temo …ampak poglej filme .

Jaz sem oboževalec znastvene fantastike … B-) …kar smo pred leti rekli vav je sedaj resničnost :yes:

tako da …jp bom začela proučevat holograme , pa iluzije ..pa vse je res pa nič ni ..pa načrte take in drugačne …skratka ….kakor koli že ..a ne .

hec …. ;-)

glede naše politike pa tud …zadnjič slišim novico -predlog prodaje konoplje v lekarnah za rekreativno uporabo ..vav si rečem …od kje pa sedaj to … :unsure:

totalno brez veze ..če so tako demokratični ..naj pač odprejo kavarne .pa se naj ljudje zadevajo do onemoglosti :wacko:

Al pa naj bodo mal bolj prefrigani če že hočejo polniti državno blagajno al pa ustvarjat monopol …lekarne..bla bla

potem ..čloevk, ki ukrade pašteto ..se pokesa , da celo še v dobrodellne namene ..očitno je bil psihično takrat mal labilen al pa je kleptoman ..sicer nima veze ..gre za sedem mesecev v arest ….

no gospod na položaju ministra …si napiše odlok, da so dekani in ostala akademska elita v stalni pripravljenosti, oz si določijo višino po moje prcentoalno glede na plačo dodatek za stalno pripravljenost ..vav si rečm ..noč in dan …bogi reveži …

Ma ja res si zaslužjo …ker to je res naporno delo…tud ponoč iz pižame skočit zaradi nadobudnega študenta. Ma ja zaslužjo si to.

no potem se vsi pokesajo pojoča travica je očitno zapela ..pa so še vsi na stolčku ..ker obstajajo bolj hude etične kršitve pa manj hude etične moralne kršitve ..tako pravi  naš predsednik vlade …

potem ….glede varnosti nato ….ja bila izjava varnost si moraš prislužiti ..ja pri tem pa pozabili , saj po mojih informacija ( lahko kdo bolj natančno opredeli) …itak damo tolko in toliko evrčkov al pa dolarčkov nima veze …v ta fond ….

Mi jo plačamo ne pa služmo …

itd itd….skratka ..saj človek bi se smejal …ampak fora je da se to zares dogaja ;-)

Lepo je če deliš