Odgovori na: Sam svoj terapevt?

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Sam svoj terapevt? Odgovori na: Sam svoj terapevt?

#61237
tadej pretner
Moderator

prijateljica ima diagnozo MS. Omenil si nedavno, da v tem primeru svetuješ zelo počasno in zelo zavestno dihanje.
Mene pa zanima sledeče: bi ji poleg počasnega zavestnega dihanja koristile – bile učinkovite tudi kakšne terapije, kot so: Torzijsko polje, Karmična diagnostika, povezano dihanje, druge energijske (p. povezava, reiki ipd.), meditacije oz. kaj bi bilo najbolj priporočljivo glede na diagnozo? Ali kaj od tega odsvetuješ?
Bi bilo morda najboljše, da se nauči sama katero od metod?

1, Torzijsko polje: ja, ampak z močno gravitacijsko komponento, se pravi usmerjano z mudro zemlje.
2. Pri KD gre za vračanje v neke situacije, pred katerimi skuša oseba z multiplo itak pobegniti. Po mojem bi bilo procesiranje na ta način težko, razen če tega ne bi počela s t.i. bilateralno stimulacijo.
3. Večina olnikov z multiplo skozi povezano dihanje ni sposobno izopazovati energijskega problema. Če pride na plan strah, se z njim identificirajo in stanje se lahko celo poslabša.
4. Ponovna povezava ni nič drugega kot delo s torzijskim poljem, le nekontaktno in običajno ga ne usmerjajo z mudrami.
5. Dobri reikisti so pri nas redki kot zobje v ustih osemdesetletnika.

Po mojem je optimalno, da vsakič, ko začuti občutek, da bi rada pred nečem pobegnila, pa nima kam, začne z bilateralno stimulacijo. Prepusti se občutku, gleda v praznino in izmenično tolče po kolenih z levo in desno roko. Natančno vama lahko to pokaže Platinovškova Mojca – če se ne motim, se poznate,
Druga stvar – jaz na njenem mestu bi vsaj dvakrat dnevno pil napitek iz bele omele. Ta uravnava količino biofotonov v eteričnem telesu, ki je pri bolnikih z multiplo bistveno previsoka.

Lepo je če deliš