Odgovori na: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Odgovori na: 2012 –>

#61216
glas
Participant

zapisek o procesu povečanega priliva svetloba, ki se ga dojema predvsem kot “motnja” staremu in poznanemu..

 

 

Glede na to da je Zemlja po letu 2012 prešla na frekvenco 4.dimenzije, se to vsekakor ni zgodilo nenadno in tudi proces dviga vibracije teče še naprej, ampak dvig, ki se dogaja, je tako hiter, da bi se temu vseeno lahko reklo “nenadno”.. Za primerjavo recimo; človeštvo je porabilo za dvig vibracije iz 3,5 na 3,6 zadnjih sto let in je iz človeške perspektive seveda lahko nenadno da je planet na katerem se človeštvo nahaja, je v zadnjem letu dvignil vibracijo iz 4,15 na 4,25. Za fizičen obstoj na nekem planetu pa je potrebno vzdževati telo, ki mu vibracija ne odstopa več kot +- 0,5, od vibracije planeta..
Ker človeštvo globalno sedaj odstopa že za 0,6 od vibracije Zemlje, se večina človeštva sooča z veliko frekvencijsko težavo ostajanja na planetu Zemlja, ki je seveda podlaga in norma za življenje na njem..
Trenutno se to vidi skozi poglablanja dualnosti v družbi, levo/desno, bogato/revno, za/proti.. Podobna trenja se budijo tudi na različnih točkah, kjer obstaja vpetost vojaških sil in se bori za prevlado (vsak) svoje ideologoje in tako se ohranja ozračje večne “grožnje” pred novo vojno..
Ljudje, ki niso naravnani na vibracijo Zemlje se tako vsakodnevno soočajo z “grožnjami” revščine, izgube varnosti, vse trajno stabilno in v kar verjamejo se jim maje, se iz dneva v dan podira, nekdo “od zunaj” lahko bolj in bolj dreza in vdira v to njihovo omejitev (sem spada tudi tematika beguncev..).
Ampak to kar se sedaj izkuša je le še kot pridih izkušanja te vibracijske neusklajenosti človeštva s planetom, na katerem smo.. Če se bo ta vibracijska vrzel še poglabljala, potem tudi vse to zgoraj omenjeno, kar večini sedaj izpolnjuje mentalni dnevni prostor, kmalu sploh ne bo več pomembno, saj se ob še večji vibracijski neusklajenosti, ne dogaja le politično/ekonomski razkroj, takrat se začne dobesedno dogajati direkten fizični razkroj, kar se začne kazati skozi splošno odpoved telesnih sistemov, odpoved imunskega sistema, kar se ponavadi fizično opazuje, ne samo skozi že poznane bolezni, ki so tako ali tako v strmem porastu, ampak tudi skozi vse številčnejše izbruhe “eksotičnih” virusov, novih nepoznanih “bolezni” ki se jih ne da ustaviti ali sanirati..
Tako da, če izkušaš že dosedanje simptome, ki nakazujejo neusklajenost tvoje lastne vibracije z Zemeljsko, začni delati na dvigu le te..
Ukvarjanje s simptomi in borbo z pokazatelji lastne neusklajenosti, le še dodarno niža vibracijo bitij, ki se zapletejo v to, oziroma to človeka le še bolj fiksira na nižji vibraciji lastne neusklajenosti s planetom, ki je v naravni evoluciji hitrega dviga frekvence..
Ni pa vse tako črnogledo, obstaja trenutnu tudi vsaj dva miljona ljudi, ki se nahajajo že okrog vibracije 5 in ti pravkar ustvarjajo novi standard, nove oblike in načine življenja/bivanja na Zemlji.. Življenje brez ovir, brez omejitev, življenje ki ni vezano na časovno ali katerokoli drugo stisko, ki jo doživlja večino ljudi ujetih le v nižjo 3D matrico.. To je izpolnjenost in obilje na vseh ravneh in področjih, ki jih trenutno kot bitja lahko izkušajo/mo..
“malo po Salu”

B-)

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

1 uporabnik se je zahvalil avtorju.