Odgovori na: Zaščita

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Zaščita Odgovori na: Zaščita

#61178
tadej pretner
Moderator

Kaj se je dejansko zgodilo ? Stojiš v prostoru. Nič posebnega ne čutiš. Se odpreš s namenom, da začutiš, kaj je v prostoru za energije in bum , se sesuješ. Programiraš avro, da prepusti samo tisto, ki ti razpoznaš. …. hm.
Ok, Tadej, moje razumevanje in prosim, da podeliš tvoje mnenje. Energije so v tem prostoru VES čas. Ni pa vpliva na tebe. Ti se odpreš in pride do tvojega odziva na to. Tako, da jaz razumem, odpiranje v tem primeru je kot odpiranje ,,oči,, samo, da se zgodi na več plastni ravni energije. ,,Oči,, zaznajo, uzrejo in telo se sesuje. Zakaj ? Zato ker nekaj ne prenese to ,,sliko,,. Posledično v sklopu delovanja ,,tistega, ki ne prenese,, programiraš avro, da zazna samo tisto, ki ti razpoznaš in s tem ustvariš mentalno laž dejanskega sveta. Zato ker ,,vidiš,, samo tisto, ki preneseš. Drugače povedano – obstaja možnost, da ni sploh šlo za napad energiji iz tega prostora na tebe, ampak za ,,videnje,, tistega, ki je in interakcijo s tem. Mnenje ?
Druga zadeva pa je ,,odpiranje,, Kaj se dejansko zgodi pri odpiranju ? Lahko bi dal malo bolj inside info ??
hvala

Takšnale vrsta zaznave sodi v sklop t.i. subliminarne zaznave. V njej sodeluje avrično polje. Pri meni je glede tega polja morda nekaj specifike. Tale dogodek se je zgodil pred več kot 20 leti. Ker sem imel nekoliko problematično otroštvo/mladost, sem si nezavedno izgradil nekakšen energijski ščit – v preteklosti mi je več vidcev/intuitivcev, vključno z Ogorevcem reklo, da mojega biopolja ne morejo pogledati. Lahko pa so ga, če sem zavestnost razširil na prostor. In nekaj takšnega se je zgodilo tudi takrat, v tem prostoru.
Danes tega nezavednega oklepa nimam več in imam z okoljem precej bolj naravno energijsko interakcijo. Nasploh se takšne stvari (sesutje) dogajajo predvsem v primerih, ko se sicer zavedno ali nezavedno ščitiš (namesto da bi delal na interakciji), ko pa se v nekem trenutku odpreš, pa se ti sesutje zgodi ravno zaradi nenavajenosti interakcije. Ljudje, ki so kolikor toliko pretočni ne rabijo nobenih zaščit in nobenega programiranja avre.

Lepo je če deliš