Odgovori na: Zaščita

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Zaščita Odgovori na: Zaščita

#61162
snowcat :)
Participant

… Če čutiš bolečino, čustva, občutke od drugih, to še ne pomeni nujno, da jih prevzemaš nase. Najbrž pa obstaja razlog, zakaj si tako odprta do njih. Lahko ti pomaga tudi to, da si v podzavest vtisneš, da bostaja razlika med tvojimi občutki/čustvi in občutki/čustvi druge osebe. Če smo si z nekom ful blizu, se lahko energijsko tako spojimo, da ne znamo ločiti med “svojim” in “njegovim”.

Lepo je če deliš
Osebno sem mnenja, da NIKOLI ne prevzamemo nekaj od drugih. To da zaznamo – beri/čutimo neko emocijo ali fizično počutje – še ne pomeni, da smo nekaj staknili na sebe od nekoga drugega. Osebno domnevam, da kaj se dejansko dogaja je INTERAKCIJA enega s drugim. Moje razumevanje pretočnosti je, da kadar je človek ,,čist,, – beri/torej ni blokad – lahko lih tako zazna – beri/razpozna – ampak brez tega, da sam zraven trpi ali podoživlja.
Vsak način zaščite JEMLJE ENERGIJO. Je to blokada, samo na drugačen – beri/new age sprejemljiv način – nič manj, nič več.
Zakaj se človek počuti izčrpan ? Zato ker njegova energija se troši – beri/ne teče.
Oja še to s odprtostjo – ni NOBENE ODPRTOSTI – je samo večja ali manjša sposobnost zaznavanja LASTNIH občutkov in počutja.
snowcat

 

Lepo je če deliš