Odgovori na: Osebni kristal

Forum Duhovnost Forumi Kristali Osebni kristal Odgovori na: Osebni kristal

#61109
tadej pretner
Moderator

Tudi mene zanima kateri so moji osebni kristali. Rojena sem 28.10.1994 ob 6.02 v Celju. …

Tvojo kombinacijo simbolizira čaroit, a gre za neuravnoteženo kombinacijo, zato nima smisla da ga nosiš- Iz te neuravnotežene kombinacije izhaja tudi nagnjenost k vnetjem, o katerem pišeš spodaj. V primeru kombinacije kakršna je tvoja sicer običajno predlagam ametrin, a občutek imam, da so pri tebi tudi drugi astrološki faktorji takšni, da ti zelo izrazito manjka elementa zemlje, zato ti predlagam kamne tega elementa, recimo hematit, apatit, pa tudi jaspis, ki ti bo verjetno barvno še najbolj ustrezal.

Zanima me še kateri kristal bi bil primeren za zdravljenje težav z nosom, namreč imam kronično vnetje nosne sluznice in zaradi tega že dlje časa ne morem dihati skozi nos…

Malo poglej, če je že kje kakšna tema o akupresuri. Če ni, jo odpri in izpostavi tale problem. Na glavi namreč obstajajo štirje pari točk, ki zelo uspešno “odpirajo” nos. Fajn bi bilo tudi, da se naučiš mudre zemlje in jo čim večkrat uporabljaš, pa tudi za direkten stik z zemljo poskrbi (imamo nekje temo); manjko tega stika je v neposredni povezavi z vnetji.

Lepo je če deliš
1 uporabnik se je zahvalil avtorju.