Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Kvantni pristopi samorazvoja Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja

#60862
spelaz
Participant
Imam nekaj vprašanj in bi vam bila zelo hvaležna če  bi jih lahko malo ‘razsvetlili’ ali napotili kam se naj obrnem:
– Kako človek čuti da je vzpostavil močno torzijsko polje? ali je stanje v meditaciji delo s torzijskim poljem? ker nekako se mi zdi da je drugače če sem v praznini v meditaciji, in če držim v roki kameno strelo. ali pa je ta občutek iluzija?
– Kje je zavestnost, da človek manifestira želeno realnost – v telesu, ali ‘nad njim’, v skupnem prostoru- v praznem prostoru ali kje? kje je to najmočnejše, ali mora biti zavestnost deljena: npr v hari in hkrati v praznem prostoru in hkrati na okolici kjer se človek nahaja?  ali pa to ne sme biti?
– Delo s kameno strelo – ali je treba kameno strelo sproti čistiti pred vsako uporabo, jo aktivirati ? nekako sem mislila da če vzpostavim torzijsko polje (če je to kar vzpostavim, torzijsko polje) pa mi misli uidejo, ali se ta energija akumulira v kameni streli in se potem, ko jo znova uporabim, vrne? se stara energija ujame v kameni streli?
– Zvok – ali je dovolj kvalitetno torzijsko polje možno vzpostaviti tudi z glasbo (npr Schumann resonance videos iz Youtuba), ali to ni ok, morda zaradi motenj zaradi elektronskih naprav? je dobro da se theta music posluša pred spanjem, pomaga procesirati / obnoviti celične receptorje v spanju? je to povsem pasivno naravnavanje možganov na določeno valovanje učinkovito?
če je čutilo pete šeste  in sedme čakre sluh, ali je potem uglaševanje teh čaker z zvokom bolj učinkovito (npr določeni Solfeggio za vsako od teh čaker – 741 hz,  852 hz 963hz) , ali ker je lastnost praznina, zvoka ne sme biti, vsaj za sedmo ne?
– Kratkovidnost  – ali se s kvantnimi metodami da ozdraviti kratkovidnost, si to lahko človek sam pozdravi? Berem da je vid področje tretje čakre, desno oz levo oko pa šeste oz sedme.
Lepo je če deliš