Odgovori na: PROCES PRISOTNOSTI

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina PROCES PRISOTNOSTI Odgovori na: PROCES PRISOTNOSTI

#60732
lioness
Participant

Pozdravljeni.

Najprej zahvala za podroben opis izvajanja postopka procesa prisotnosti in deljene izkušnje.  :good:

Procesa prisotnosti nisem še izvajala, sem se pa že srečala s povezanim dihanjem (kot vstop v globlje, sproščeno stanje, kot del rebirthinga, dinamične meditacije …). Različne tehnike za delo na sebi so del mojega vsakdana, ampak imam občutek, da vse kopanje po sebi in razreševanje priliva bencin na ogenj osnovni težavi: preveč se nahajam v glavi in skrbim, posledično pa se vrtim v krogu.

Sedaj sem v 13. tednu nosečnosti (zadnji teden prvega tromesečja) in sem ponovno naletela na povezano dihanje, za kar čutim, da me umiri, sprosti napetost, tudi brez razumevanja, za kaj gre, kar mi daje tudi večji občutek varnosti, pomirjenosti, sproščenosti in prizemljenosti. Vem, da se nekatere dihalne (in druge) tehnike odsvetujejo v nosečnosti in me zanima, če lahko otročku to kako škodi. Da se na primer sproži kak proces, ki bi ga telo zaznalo kot čiščenje …

Moj cilj je sicer, da kar najbolje poskrbim za oba: tako zase kot prihajajoče bitjece in najdem nek čim bolj preprost in prijeten način, s katerim sprocesiram stvari, da sem čim bolj v kanalu in v stiku s sabo.

Najlepša hvala za odgovor!

Lepo je če deliš