Reply To: 5. teden procesa prisotnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 5. teden procesa prisotnosti Reply To: 5. teden procesa prisotnosti

#7090
Brane
Član

cau Anja,

Hvala ti lepa za odgovor. vem, je vcasih res tezko podati stvari na vsem razumljiv nacin, sori, bom se enkrat z drugim primeromEmbarrassed.

pri predavanju na fakulteti iz predmeta Ontologija (iz grskih besed ontos: bitje in logos: beseda, govor, nauk), ki je filozofska veda, disciplina o biti, ki se ukvarja s temelji resnicnosti in njenimi najsplosnejsimi lastnostmi kot so: snov, bistvo, pomen, osnovno pocelo, prvi vzrok itd. smo dejali, da so pojmi kot lep/o,dober/o, resnicen/o itd v najglobljem bistvu, v najgloblji srzi, oziroma biti, lastnosti vseh bitij, vseh stvari nasega kozmosa. zadeva pa se naprimer kompletno spremeni ko jaz odidem naprimer v muzej in si z neizmernim cudenjem s prijatelji ogledujem znamenite Boticellijeve ali Michaelangelove slike. V muzeju nadaljujemo z ogledom slik in par korakov naprej ugledamo naprimer mojo sliko, ki je bila izdelana tako, da sem v platno vrgel ajmer barve, vzel copic ter vse skupaj malo razmazal, pocakal da se posusi in obesil na steno poleg omenjenih avtorjev. V bistvu kaksna bo reakcija obiskovalcev, si lahko predstavljas…)) V bistvu hocem povedati le, da kljub temu, da se zavedam in vem za visjo kategorijo spoznavanja stvari in kako v sebi oziroma v biti so, moram na tem svetu pri komunikaciji, razlagi, medsebojnih odnosih , nasplosno vsakdanjem zivljenju uporabljati komunikacijo in misliti identificirano, ce nekako hocem biti na isti ravni z ljudmi, stvarmi, sistemom itd.

ves, sem ze preverjal z nihalom in mi je lepo zalaufalo, a bi se rad dobro naucil tudi blinkanja in zato tako vprasanje postavljam, tudi kinezioloskega testiranja bi se rad enkrat naucil.vse lepoSmile

Lepo je če deliš