Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

#5399
lila
Član

avatar, vidiš, spet me obsojaš. s čim sem si zaslužila, da misliš da sem tako slab človek? ker… nikakor nisem reševala svoje riti, ampak sem ob ob pol 4h na božično jutro šla k fantu pomagat njegovi družini. in na kakšni podlagi je moj fant hlapec? ali pa sem zdaj jaz dekla, ker sem si držnila nekomu pomagat? joj, ne vem kako te kdo lahko prenaša… si do vseh tak, ali samo do mene? ali ti še kaj obrazložim, da mi ne boš še kaj nesramnega očital???

kaj je za brezposelne tukaj prisilno delo? že zdaj naj ne bi odlonili dela, ki mu ga ponudijo na socjalni, drugače zgubi denar. če si pa ti tako len, da bi raje ležal na riti cel dan, vlekel državno pomoč in bi ti bilo odveč se premaknit za denar, ki bi ga dobil z delom, potem te pa res ne razumem več.

očitno ti ne vrjameš v nek 2012, ker očitno ne vrjameš da smo nekateri ljudje dobri po naravi, brez da zato hočemo nekaj v zameno. sicer te ne poznam, ampak zdi se mi, da nimaš nobenega zadovoljstva v življenju, ljudje pa te pogosto razočarajo. sicer ne maram nekega predvidevanja, ampak če ti lahko užališ mene, potem nimam slabe vesti.

lila2010-10-02 15:16:39

Lepo je če deliš