Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

#17881
Prima
Član

tadej pretner wrote:

kaj pa pravijo na to Tadej, Marjan in podobni duhovno osveščeni ljudje?

Ker sva z Marjanom na to temo danes mailala, ti lahko jaz povem, kaj si o tem misli. Komaj čaka, da bo 21.12. mimo, da mu ne bo treba več poslušati takšnih in drugačnih napovedi.

raco wrote:

Naj se že končno nekaj nardi! Karkoli, dobro al slabo. Ker jst sem že sit take družbe in vsega sranja. Mislim, da je še najslabša varianta, da se ne bi zgodilo “čisto nič”.
Kdo pravi, da se mora zgoditi nekaj dramatičnega in v trenutku?
Sicer pa se že dogaja. Stvari se razvijajo tako, da je jasno, da ne boš preživel, če boš “spal”. Se pravi, varianta da greš na zavod in vlečeš podporo potem, ko izgubiš job in veselo čakaš na drugega ter moliš, da ga ne bo, vsak čas ne bo več pila vode. Mimogrede – blazno sem bi ponosen na svojega mulca, ki je bil v situaciji, da je izgubil job in je rekel, da mu je izpod časti iti na zavod. Raje se je aktiviral in “preživel”. Sistem se torej sam po sebi razvija tako, da nas sili v to, da se aktiviramo (da smo prisotni), če želimo preživeti.

Končno je eden po mizi usekal. Ustvarjanje psihoze pri narodu in delanje scenarijev na temo 2012 že pošteno najeda. Tistih nekaj dni bomo že počakali, potem bo itak jasno.

Lepo je če deliš