Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

#5396
AVATAR
Član

lila wrote: @avatar ha ha kako pa veš da smo mi imeli vse suho? no, sicer to rundo res ni bilo krize (čeprav smo dežurali celo noč), ampak to predvsem na račun tega, ker sva s fantom (očitno dobro) uredila vodo in rezervar in cel kup drugih stvari po tem, ko je lani za božič iz hriba v hišo vdrla voda. tako da sm počela ravno to, kar mi ti očitaš da nisem… na srečo še pravi čas.

Reševala si zgolj svojo rit…pa še to si upam trditi, da je levji delež tega naredil fant-hlapec…je pa zanimivo, da si ljudje tako radi gradijo bivališča na vodno-ogroženih območjih…potem pa kažejo s prstom na druge…češ mi plavamo vi ste krivi…TI pa si v svojem postu napisala…da bi brezposelne gnala na neko prisilno delo…gradnje cest-kopanje jarkov-čiščenje rečnih strug…( za drobiž ali celo zastojn )..in še marsikaj bi ti padlo na pamet…če bi imela proste roke pri tem.

Kar pa se tiče denarja…od kar ni več kritja v zlatu…( je sranje )…torej vsaka država je lahko natisnila-izdala toliko denarja…koliko je ima kritja v zlatih palicah…To kritje v zlatu…je bila edina prava vrednost denarja in tako bi moralo ostati…vse ostalo je prazno gobcanje.

Ah…veliko čudnega in nerazumskega je bilo napisano glede leta 2012…predvsem je kriva nerazgledanost-naivnost in slabo poznavanje naravoslovja…Je pa tako očitno, da v večini postov zrcali nekakšna osebna tolažba…ob letnici 2012 Thumbs Down

Lepo je če deliš