Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

#17852
ozelot
Participant

Moj omiljeni St. Germain je reku:

V vašem svetu je resnica relativna. Vsak človek ima svojo resnico in nemogoče bi bilo da bi imel nekdo energijo ultimativne resnice ki bi veljala za vse.

Na svetu je le par ljudi ki vedo kaj bo po letu 2012. Vendar noben izmed teh parih tega ne bo povedal ker vas noče oropati rojstva. Prehod bo kot novo rojstvo in nihče vas z izpovedjo noče oropat te izkušnje. Potovali ste skozi mnoga življenja in se borili, skozi mnoge dimenzije, različne svetove in stanja zavesti…kdo bi imel pravico odvzeti rojevanje direktne izkušnje polnosti tega kar ste?? Kar se tiče tistega kar bo po letu 12 se ne more govoriti ker je onkraj logičnega razmišljanja. V tisti realnosti bo vaš um neuporaben.

Kmalu, zelo kmalu bo tako močan sončni izbruh da bo za nekaj časa odpovedala vsa elektronika na svetu. Ne bojte se ker to je velik blagoslov. (ni bilo rečeno koliko časa niti točno kdaj naj bi se to zgodilo. NASA predvideva močan sončni izbruh nekje do maja 2013 in ta izbruh naj bi bil nekje do 50% močnejši od tistega ki je bil leta 1958 se mi zdi ko je bila aurora borealis vidna v južni ameriki.)

Kar se tiče omenjenih treh dnevih teme ki jih vsi tako propagirajo je rekel takole:

Človek v življenju približno 10x doživi a-ha moment. To je trenutek ko ti je vse jasno. Nekakšno razsvetljenje. V teh treh dneh pa naj bi doživel zaporednih približno milion a-ha momentov in to bo bi med ljudmi ki niso pripravljeni povzročilo splošno paniko. Ne bojte se. Slavite to. Veselite se tega.

Zdaj v soboto ko smo spet imeli kanaliziranje pa je omenil da bomo 22.12. razmišljali drugače kot doslej. To info moram še potrdit sam čakam posnetek konference. Skratka nonstop pravi: Veselite se, slavite in se ne ozirajte na skeptike ker to ni vaša stvar. Tisočletja molitev bo uslišanih zato se veselite konca tiranije. Kmalu ne bo več lačnega otroka in ne nekoga ki spi na cesti dokler bo drugi imel prazno sobo.

V zadnjih misterijih in tudi na mnogih drugih občilih piše da z črnimi scenariji strašijo črne sile ker hočejo vsiliti strah med ljudi.

Zdej ste me zrajcali da še enkrat poslušam posnetek: The thruth 2012

ozelot2012-12-03 19:50:19

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem