Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

#8663
Anonimnež
Nedejavno

Planetarna Transformacija:Prihajajoča Nova Zemlja
Dolores Cannon

Dolores Cannon je ena od najbolj navdihujočih ljudi v današnjem svetu. Poseduje neverjetno globino znanja o številnih temah kot so 2012, nezemljani, NLP-ji, do Atlantide do starega Egipta in morda najpomembnejše za vse-prihodnost človeške rase. Dolores Cannon si je nabrala vso to znanje v svojem štirideset letnem delu kot hipnoterapevtka, regreseionistka preteklih življenj, svetovalka in zdravilka. Opravila je na tisoče hipnoterapij z različnimi strankami, ki so ji razkrili njihov izvor kot nezemljska bitja na drugih planetih, v drugih vesoljih, v drugih življenjih. Gospa Cannon je bila sposobna pridobiti vse te pomembne informacije s tem, da je ponesla svoje stranke v to, kar je znano kot SOMNAMBULISTIČNARAVEN (somnambulistic level), kar je hipnotično stanje, ki dostopa do najglobljih globin podzavesti, ki se jih je večina terapevtov izogibala do nedavnega. V tisti del podzavesti, ki popolnoma zaobide zavestni um, je mogoče najti zelo natančno in podrobno evidenco o vsem kar je ta duša-bitje izkusila v vseh življenj ki jih je živela. Vse informacije o katerih Dolores piše, prihajajo od njene stranke, ne prihaja od nje. Dobi koščke, kot koščke sestavljanke, nato samo poveže v celoto. Zato pravi za samega sebe, da je reporter in raziskovalec izgubljenega znanja. In res, informacije ki jih je pridobila pri teh hipnoterapijah so osupljive in neverjetno preroške. In najboljše od vsega, močno navdihujoče!

POMEN LETNICE 2012
Vprašanje je bilo postavljeno, ali bo prišlo do četrtega vala duš. Zdaj to ne bo potrebno, ker se bo zgodilo nekaj drugega; pomikamo se proti Novi Zemlji-to je prvič, da se je kdaj koli zgodilo v zgodovini vesolja. Veliko civilizacij je izginilo skozi zgodovino zaradi človeka. Atlantida je en tak primer, vendar je bilo veliko drugih. Vsaka od teh civilizacij je imela ogromno napredka. Imeli so psihične sposobnosti, s svojim umom so lahko storili vse. Ljudje tistega časa so želeli še več-moči in pohlepa-tako, da so na koncu kršili zakone vesolja in jih je bilo treba spraviti na kolena. Vsakič, ko se je to zgodilo je nekaj ljudem bilo prizanešeno, da so zopet lahko začeli s civilizacijo. To se je dogajalo znova in znova in znova. Višja bitja pravijo, da to moramo razumeti saj smo zopet dosegli to točko. Ne želijo, da morajo uničiti človeštvo, zato so si prišli gor s to idejo, ki še ni bila nikoli realizirana:NOVA ZEMLJA. Zemlja se razvija in pomika v višjo dimenzijo z nami ali brez nas. Zemlja je živo bitje. Če želimo, da gremo z njo, se morajo naše vibracije ujemati z novimi vibracijami. In bitja iz celega vesolja nas opazujejo— da vidijo ali nam bo uspelo? Veliko civilizacij je izginilo z Zemlje brez sledu. Med njimi so Maji, Anasazi in mnogi drugi. Med regresijo sem imela ljudi, ki so šli nazaj v ta čas. Vsaka od teh starodavnih kultur so bila duhovno razvita do točke, da so lahko svojo celotno civilizacijo premaknili v višjo dimenzijo obstoja. Maji so videli, da je naslednje veliko napredovanje, ko se bo ves svet premaknil v višjo dimenzijo. To je tisto, kar so videli, da se bo dogajalo 2012. Ni konec sveta; ampak je, da se ves svet pomika v novo dimenzijo. Prehod se je začel okoli leta 2003. Vrhunec se bo v letu 2012. Čas se pospešuje. Frekvence Zemlje in vibracije se spreminjajo. Vendar vsi ne bodo mogli iti, tako kot piše v Bibliji:« Tisto noč bosta dva na eni postelji; eden bo vzet, drugi puščen« To je zelo realno. Ko bo transformacija dosegla vrhunec leta 2012 bo energija postala tako močna, da bo Zemljo porinilo v novo dimenzijo. Pri tem ne bo nič dramatičnega, bo zelo subtilno, zelo počasi in samo tisti, ki se zares zavedajo bodo vedeli, kaj se dogaja. Stvari bodo videti drugačne in občutek bo drugačen. Na stari Zemlji bodo vse te katastrofe, in te se bodo povečale, ker se Zemlja dviguje med tem premikom. Ne morete spremeniti svojo frekvenco in vibracije takoj, ker bi bilo preveč močno in bi uničili svoje telo. To je treba storiti postopoma. Mnogi od nas lahko občutijo na drugi ravni našega bitja, da se nekaj dogaja. S spremembami, ki se dogajajo okoli nas, se morajo naša fizična telesa prav tako spremeniti, da bi se lahko prilagodili. Nekateri od teh fizičnih simptomov so neprijetni in vzbujajo zaskrbljenost. Samo zavedati se je treba kaj se dogaja: telo se navaja in prilagaja na različne ravni energije, da lahko napreduje.


celoten tekst

http://www.misteriji.net/index.php?option=com_myblog&show=planetarna-transformacija.html&Itemid=58lotus2011-02-03 09:36:19

Lepo je če deliš