Reply To: Transurfing realnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Transurfing realnosti Reply To: Transurfing realnosti

Nataša
Član

AVATAR wrote: Me prav daje firbec…kako bi Tina Maat to komentirala…

Le kaj ima to s teboj??? Pomembno je samo to, kako stvari doživljaš ti …

Pa še ena stvar me je zmotila v knjigi, pa je zadnjič nisem napisala. Lahko da je sicer kje v prvih petih delih kaj piše na to temo, ampak po vprašanjih bralcev sodeč ne … Namreč vsa vprašanja bralcev so usmerjena na velike cilje. Vsi, ki jim stvari niso ratale, so se lotili velikih stvari, kot so zdravje, služba, odnosi … , vendar se stvari ni mogoče lotevat na ta način. Sicer morda komu tu in tam rata, ker je na določenem področju usklajen, ampak na splošno pa menim, da si ni mogoče urejat življenja oziroma manifestirat nekih večjih stvari, če si ne znamo niti enega dneva zmanifestirat tako, da bi bili zadovoljni z njim, ali pa enega samega odnosa, enega sestanka, enega srečanja z nekom tako, da bi bili vsi zadovoljni. Problem je seveda tudi v tem, da so zastavljeni cilji preveliki, zato je tenzija še toliko večja in ko nam ne uspe pademo še globlje v prejšnjo realnost, iz katere smo se želeli z manifestacijo izvlečt. Začet je treba z majhnimi stvarmi, drugače ne gre.

Poleg tega imam občutek, da so ljudje, ki jih omenja knjiga, vsi delali samo na zunanjih pridobitvah, vsi hlepijo po nečem zunanjem, vendar tudi Zeland v svojih odgorih nikjer ne daje vedeti, da oblije, zdravje, sreča, radost … prihajajo od znotraj. Tako je v mojih očeh knjiga ravno tako pohlepniško in pridobitniško usmerjena na materialne stvari kot The Secret. Meni osebno je to popolnoma nezanimivo, sicer pa … ko voli nek izvoli …
Lepo je če deliš