Reply To: Svetlobne krogle-orbi
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Svetlobne krogle-orbi › Reply To: Svetlobne krogle-orbi
viola30 wrote:
osebno jaz verjamem tisto kar je ze leta in leta znano, da so to angeli,nadangeli,duhi,vile,elementali in se in se.vsak skrbi za nekaj in ima svojo vlogo tudi v nasem svetu,torej za ljudi,zivali,naravo,objekti,domove…meni se prikazujejo na slikah zmeraj,sem jim zelo hvalezna da so zraven,da pomagajo v razljicnih situacijah…se zgodi tudi da prosim angela da stoji pred mano,in ga ujamem v objektivu kot orbs,stoji tocno pred mano, imajo razljicne barve,s tem se dobiva sporocilo katero nosijo meni in ostalim,oz.moj fant je tudi na visji ravni dovzeten za te stvari,drugace pa ni treba imeti nadnaravnih sposobnosti,samo jih prosite da se prikazejo in bo izvrseno,in lahko probajo tudi skeptiki,ce mislijo da je to odsev ali prah in se ne vem kaj…drugace pa strokovnjaki za angele kot napr. diana cooper zelo dobro pove na to temo.
Verjetno poznaš teorijo o prostoru različic – to teorijo absolutno podpirajo tudi kvantni fiziki, poanta pa je v tem, da je v potencialu mogoče prav vse, udejanja pa se tisto, v kar najgloblje verjameš. Meni je recimo takšno in drugačno frfotanje angelov nekoliko “odveč”, zato jih v moji realnosti ni. Ti pa vanje verjameš, zato v tvoji realnosti so. In to je povsem o.k.
Marsikdo si misli – če takšne in takšne dražljaje doživljam, že morajo biti objektivni. Ampak dejstvo je, da smo takrat, ko smo v stiku z drugimi dimenzijami praznega uma, oziroma v nas ni nikogar, ki bi dražljaj interpretiral. To se zgodi šele takrat, ko se um v proces spet vključi, interpretacija pa je zato nujno povezana z najglobljimi prepričanji in “znanjem” interpretatorja.
Zato sam recimo “uporabljam” tovrstna videnja, bodisi svoja, bodisi od kaknega vidca, nikoli pa nanje ne “stavim”. Če le pomisliš na to, da naša zavest v vsaki sekundi obdeluje 400 milijard bitov informacij, zavedamo pa se jih le 2000 bitov, je jasno, da je naša sposobnost objektivnega videnja stvarstva še manjša, kot je recimo sposobnost muhe, da objektivno ovrednoti Finžgarjevo knjigo “Pod svobodnim soncem” – muha bo knjigo “objektivno” ovrednotila le s pozicije svoje sposobnosti dojemanja, to pa bo “barvni oglat predmet”.