Reply To: Transurfing realnosti
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Transurfing realnosti › Reply To: Transurfing realnosti
19. 5. 2011 ob 15:33
tadej pretner
Moderator
Nataša wrote: Malo sem prelistala tisti Avatarjev link za Transurfing 6 … Moje opažanje glede na vprašanja, ki mu jih postavljajo ljudje v knjigi, je bilo, da Zeland vodi en kup ljudi žejnih preko vode, pa ne zato, ker bi hotel služiti ali zaradi kakšnega drugega temačnega scenarija v stilu Avatarja, pač pa preprosto zato, ker mu par osnovnih stvari ni jasnih.
Takoj podpišem. Tudi meni je namreč to dejstvo že nekaj časa jasno – pa sem si mnenje ustvaril v glavnem zgolj na Avyjevih postih.
Nataša wrote:
In še nekaj o Zelandu: zadnjič mi je ena znanka iz Zagreba, ki je pisateljica in ima istega izdajatelja kot Zeland, povedala, da ji je Zelandova založnica povedala, da težjega človeka kot je Zeland še v svojem življenju ni spoznala, oziroma da je bilo njegovo gostovanje na Hrvaškem ena od težjih preizkušenj zanjo. Človek je menda totalno zaprt vase, popolnoma nekomunikativen in nedejaven. Ena od redkih stvari, ki jih je v času obiska izdavil iz sebe, je bila ta, da stvari, ki jih piše, sam še ne obvlada. In to je po mojem mnenju tudi razvidno iz knjige.
Nisem presenečen. Imam podobno izkušnjo iz dvakratne telefonske komunikacije z Lazarovom.
Ogorevčev Marjan je zanj pojem skuliranosti.