Terapevtske masaže

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Terapevtske masaže

Prikaz 1 prispevka (od skupno 6)
  • Avtor
    Prispevki
    Marina
    Član

Ima kdo kaj izkušenj z masažami ? Imam namen it na tečaj masaže kam ?kje ?kako ?kakšne so razlike ? madona kaj se zgodi s človekom ,še nekaj časa nazaj mi na kraj pameti ni padlo ,a bi jst kaj takega počela .,no zdaj sem čist noter padla . ApproveLOL

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Marina wrote: Ima kdo kaj izkušenj z masažami ? Imam namen it na tečaj masaže kam ?kje ?kako ?kakšne so razlike ? madona kaj se zgodi s človekom ,še nekaj časa nazaj mi na kraj pameti ni padlo ,a bi jst kaj takega počela .,no zdaj sem čist noter padla . ApproveLOL

S tem se ukvarja Veria. Za vsak slučaj, če tegale ne bo opazila, poskusi z osebnim sporočilom.

Lepo je če deliš
    Marina
    Član

Ima kdo nasvet , kako oz. s katero masažo začet so tu kakšna merila . Ah itak vem ,če bom začela z eno me bo potegnilo naprej , zanima me tudi NPK kako je stem . Upam da se najde ,kdo ki lahko tukaj kaj več pove. Zanima me razlika med certifikatom ,ki ga pridobiš na zdravstveni šoli in pa nekje privat kako to vpliva naprej. Ali igra vlogo v veljavi certifikata kje delaš tečaj potem ko greš delat NPK.

Lepo je če deliš
    ANA
    Član

Pejdi na stran Higeje. Tam ti vse piše. So pa ti tečaji za pridobitev NPK in potem naziv maser na HIgeji že polni in za moj žep precej dragi. Pa veliko sreče!

Lepo je če deliš
    Marina
    Član

Ja sem se prijavila Higeji tam je vse na enem mestu. Grem na tečaj refleksoterapije v jeseni pa tuina bomo videli kako bo se že veselim. Vsem hvala.

Lepo je če deliš
    db
    Član

Jaz ti priporočam zavod ai(zavod za alternativno izobraževanje)imajo odlične prostore,predavatelje in malo daljši program kot na drugih tovrstnih šolah,da res izpiliš pridobljeno znanje.

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 6)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.