Terapevtske masaže

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Terapevtske masaže

 • Avtor
  Prispevki
 • #989
  Marina
  Član

  Ima kdo kaj izkušenj z masažami ? Imam namen it na tečaj masaže kam ?kje ?kako ?kakšne so razlike ? madona kaj se zgodi s človekom ,še nekaj časa nazaj mi na kraj pameti ni padlo ,a bi jst kaj takega počela .,no zdaj sem čist noter padla . ApproveLOL

  Lepo je če deliš
  #990
  tadej pretner
  Moderator

  Marina wrote: Ima kdo kaj izkušenj z masažami ? Imam namen it na tečaj masaže kam ?kje ?kako ?kakšne so razlike ? madona kaj se zgodi s človekom ,še nekaj časa nazaj mi na kraj pameti ni padlo ,a bi jst kaj takega počela .,no zdaj sem čist noter padla . ApproveLOL

  S tem se ukvarja Veria. Za vsak slučaj, če tegale ne bo opazila, poskusi z osebnim sporočilom.

  Lepo je če deliš
  #996
  Marina
  Član

  Ima kdo nasvet , kako oz. s katero masažo začet so tu kakšna merila . Ah itak vem ,če bom začela z eno me bo potegnilo naprej , zanima me tudi NPK kako je stem . Upam da se najde ,kdo ki lahko tukaj kaj več pove. Zanima me razlika med certifikatom ,ki ga pridobiš na zdravstveni šoli in pa nekje privat kako to vpliva naprej. Ali igra vlogo v veljavi certifikata kje delaš tečaj potem ko greš delat NPK.

  Lepo je če deliš
  #1040
  ANA
  Član

  Pejdi na stran Higeje. Tam ti vse piše. So pa ti tečaji za pridobitev NPK in potem naziv maser na HIgeji že polni in za moj žep precej dragi. Pa veliko sreče!

  Lepo je če deliš
  #1083
  Marina
  Član

  Ja sem se prijavila Higeji tam je vse na enem mestu. Grem na tečaj refleksoterapije v jeseni pa tuina bomo videli kako bo se že veselim. Vsem hvala.

  Lepo je če deliš
  #1931
  db
  Član

  Jaz ti priporočam zavod ai(zavod za alternativno izobraževanje)imajo odlične prostore,predavatelje in malo daljši program kot na drugih tovrstnih šolah,da res izpiliš pridobljeno znanje.

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.