Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Bioresonanca in izkušnje z njo Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo

Bor
Član

Tudi jaz “ne morem”, da ne pokomentiram tegale kar je napisala Bernarda.

Bernarda pravi: “V telo ne sprejemate nekaj tujega, telesu neznanega, ampak vaša lastna nihanja, ki pa so seveda malo »popravljena«….” Me kar malo strese, ko nekdo argumentira zadeve z besedami “malo popravljena”….kaj to konkretno pomeni malo popravljena??? Mi lahko kdo citira s katerimi raziskavami so določili kako je potrebno “malo popraviti” neko nihanje, da bo OKej…in sploh kako so ugotovili kaj so zdrava nihanja, a so ta nihanja pri vseh ljudeh enaka….???

Bernarda sorry… točki 5 in 6 pa so sploh skregane z vsako logiko in za moje pojme plod nekih domnev, ki ne zdržijo….mi lahko kdo pojasni kaj so zastarana žarišča? Domnevam, da se da ta zastarana žarišča odkriti le z bioresonanco? Pa tudi pojem zastarane bolezni mi ni razumljiv…

V točki 6 spet totalna zmeda: obremenitve s toksini…ma dandanes smo vsi po malo obremenjeni s toksini, virusi, bakterijami…vse to je mal hecno…pa termin oslabljena pljuča…Bernarda a mi lahko pojasniš kaj si s tem mislila.

Bernarda pravi: “Lahko pa gremo odkrivati kronična žarišča in npr. ugotovimo, da stranka potrebuje energijsko podporo, ki se sicer daje po cepljenjih! Pa povprašam: Ali ste se v kratkem cepili? Ne. Ali ste imeli kdaj kakšno reakcijo po cepljenju? Ja, v mladosti sem enkrat po cepljenju za nekaj ur padla v nezavest.”

Me res zanima koliko ljudi je v SLO po cepljenju padlo v nezavest…se pravi zato ker je gospa padla v nezavest pomeni da ima zaradi tega v telesu neko žarišče???

Moj namen ni da bi težil…ampak če že argumentirate zadeve delajte to na tak način, da to ne bo žalitev za zdravo pamet. Pa brez zamere…v kolikor me kdo z jasno in logično argumentacijo prepriča sem mu pripravljen pritrditi.

Bor
Lepo je če deliš