Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Bioresonanca in izkušnje z njo › Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo
18. 4. 2011 ob 21:51
Nataša
Član
tadej pretner wrote: Evo, mnenje profesionalke, ki sem ga obljubil:
Ko s terapijami sprožimo čiščenje telesa, so reakcije možne oziroma pričakovane in potrjujejo, da se je telo začelo spopadati s težavami. Tako kot npr. pri postenju, homeopatiji, tudi pri obravnavi z bioresonanco pride sprva do poslabšanja, ko se začnejo odpirati in čistiti »stare rane« (obremenitve iz nosečnosti, bolezni iz otroštva). Več obremenitev ima telo, hujše so lahko reakcije.
To je meni sicer čisto logično, da so možne reakcije, samo moji prijateljici se je recimo po bioresonanci zgodilo to, da ji je zatekel ves komolec in in še velik del roke, in sicer skoraj do debeline še ene roke, roka je ostala skoraj nepremična, pri vsem tem pa je umirala od bolečin (rekla je, da so bile porodne bolečine mačji kašelj v primerjavi s tem). Zdravniki niso vedeli, kaj bi z njo. Takrat sva potem naredili equilibrium in težava je na srečo v roku enega dneva izginila. Ko je šla naslednji teden zopet na bioresonanco, je terapevtki to povedala, pa je ta rekla, da je pa to res čudno stvar, ker je to že tretji tak primer v tistem tednu.
Terapevti so prav gotovo takšni in drugačni, ampak marsikomu med njimi se niti sanja ne, kaj počne. Kar se mene tiče je lahko terapevt tudi vrhunski, ampak zdravje iz škatle – nein danke.