Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Bioresonanca in izkušnje z njo › Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo
veni wrote: Zdravo
Pa ravno pri njej sem bila.
Kot sem že napisala so se mi težave začele že po zmanjševanju terapij-, vnetje ušes, plus bakterija,
plus viroze, plus (razbijanje srca, nespečnost (kar sem imela že preje,) potem ponovno 2 x vnetje ušes,
sedaj zadebelitev na dvanajsterniku in zmerno kronično vneta sluznica in od novembra stalne bolečine
po 3. uri zjutraj v ledvenem predelu, samo dokler ne vstanem potem počasi izveni. Tudi alegija na
cvetni prah je ostala.Resnično povezujem bioresonanco z mojimi težavami, ker se ne spomnim, da bi imela toliko težav
na kupu. Mogoče za moje telo ni dobra.
Hm, za mojo mamo je bila Vesna pravo odkritje. Zdravstveno stanje se ji je bistveno popravilo.
veni wrote:
Prosim, če kdo ve kaj o tem kako, lahko zbrani toksini v telesu naredijo škodo oz. zakaj v Nemčiji
ukinjajo tovrstno zdravljenje.Sedaj bom poleg uradne medicine probala še zdravljenje pri bioenergetiku, potem pa ne vem več.
Lep pozdrav
V Šoli za bioterapevte imamo dve slušateljici, ki se profesionalno ukvarjata z bioresonanco. Jima bom poslal tvoja posta in ju prosil za odgovor.