Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

tadej pretner
Moderator

Irina wrote:

V bistvu energija, ko delaš v sobi in se oddaljiš za par m, se lahko čuti intenzivneje, kot, da bi se ustvaril nek privlak, pač, ko smo delali tam v ogromni dvorani je bilo opaziti isto. Ni pa bilo to rečeno direkt za zdravljenje na daljavo, naj bi bilo isto, kot če je človek pri tebi.

Kar se mene tiče, sem ti že na delavnici povedal, da si ustvarila najboljše torzijsko polje takrat, ko si delala na “pravoveren” equilibrijevski načinWink

Irina wrote:

Ja gre za usmeritev v stanje bivanja. Postaneš zdravilna energija in ona sem jaz. Gre za uglasitev s to zdravilno energijo in oddajati se jo začne v trenutku, ko se pozornost oredini nanjo in ne na človeka. Potem čez čas pa svoji pozornosti dovoliš uiti vanjo,

Kot veš, je pri equilibriumu drugače – ko ustvarimo torzijsko polje, usmerimo pozornost v notranjost človeka, ali pa to naredimo paralelno.

Irina wrote:

Poudarek pa je na tem, da vedno zdraviš človeka in nikoli bolezen, zato tudi ni nobenih namer..

Pri equilibriumu pa nikoli ne zdravimo niti bolezni niti človeka (LOLLOLLOL). Preko brisanja nevronskih mrež, ki človeka zadržujejo v neki realnosti, ga pomaknemo v dugo realnost (iz realnosti, v kateri imaš neke težave v realnost, kjer jih nimaš).

Irina wrote:

Kaj, če bi še kdo kej napisal, ki je bil na delavnici, kake vtise, komentarje oz dogajanja, polja realnosti, preskakovanje…Smile karkoli…

Tudi sam sem se že večkrat spraševal, kako to, da se tako malo folka odloča za tovrstno komunikacijo, preko katere lahko seveda marsikaj razčistiš …

Lepo je če deliš