Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

Član

Irena wrote:

Zanimivo, ravno danes sem razmišljal o tem, da bi vse te duhovne knjige, ki jih imam zabasal v keson za smeti….Zdaj koliko je smiselno o tem pisat na nekem forumu je seveda vprašanje…o tem kar si napisal je za razmislit…problem pa je, da je to težko razumeti…je kot, da si se znašel v neki drugi dimenziji, kjer ti nič ni jasno….Po drugi strani pa lahko smatram, da je vse to pesek v oči, za naivne ljudi…tudi ta možnost obstaja…Nobena skrivnost ni, da se na duhovnost-filozofiranje limajo LUZERJI…ljudje oropani življenja…potem pa se tolažijo z bedarijami. Včeraj sem govoril s človekom, ki je pustil službo…vse prodal…se odločil za novo življenje…Ne bo več živel v Sloveniji…izbral si je povsem drugo lokacijo…Tako bo užival na peščenih plažah in se predajal svoji viziji…Nikoli v življenju ni prebral duhovne knjige ali kupil posranih duhovnih izdelkov…Preprosto je sledil svoji logiki…in ta človek je ves čas delal v moji bližini…Mah, le kaj čem sploh še kaj napisat…

In kaj te je tak pretreslo pri tem? Big smile

Človek PAČ živi, Bog ve zakaj korenito spreminja “odlomek” v življenjskem filmu – in to je to…

Nič me ni pretreslo…skozi pogovor z njim mi je postalo jasno, da tip o duhovnosti pojma nima in ga to sploh ne zanima…Imel pa je svojo vizijo…svoj stil življenja v katerem se je videl…za sabo je vse pustil…tudi ženo in otroka…enostavno je želel svoje življenje…Pravi, da ne bo več živel kot ujetnik nekega režima, se preživljal iz meseca v mesec in čakal na neko posrano penzijo…poln kurc že ima vsiljenih obveznosti…Vse to je odrezal od sebe…Ker je imel svojo vizijo…je potreboval denar…in denar igra pomembno vlogo v življenju…je energija, ki ti omogoča razvoj osebne vizije…uspelo mu je pridobit dovolj denarja in ustvarit redne prihodke…tako mu denarja ne bo zmanjkalo in posrane penzije sploh ne rabi…Zdaj lahko mirno igra svojo življenjsko melodijo.

Lepo je če deliš