Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

Irena
Član

Zanimivo, ravno danes sem razmišljal o tem, da bi vse te duhovne knjige, ki jih imam zabasal v keson za smeti….Zdaj koliko je smiselno o tem pisat na nekem forumu je seveda vprašanje…o tem kar si napisal je za razmislit…problem pa je, da je to težko razumeti…je kot, da si se znašel v neki drugi dimenziji, kjer ti nič ni jasno….Po drugi strani pa lahko smatram, da je vse to pesek v oči, za naivne ljudi…tudi ta možnost obstaja…Nobena skrivnost ni, da se na duhovnost-filozofiranje limajo LUZERJI…ljudje oropani življenja…potem pa se tolažijo z bedarijami.

Včeraj sem govoril s človekom, ki je pustil službo…vse prodal…se odločil za novo življenje…Ne bo več živel v Sloveniji…izbral si je povsem drugo lokacijo…Tako bo užival na peščenih plažah in se predajal svoji viziji…Nikoli v življenju ni prebral duhovne knjige ali kupil posranih duhovnih izdelkov…Preprosto je sledil svoji logiki…in ta človek je ves čas delal v moji bližini…Mah, le kaj čem sploh še kaj napisat…

In kaj te je tak pretreslo pri tem? Big smile

Človek PAČ živi, Bog ve zakaj korenito spreminja “odlomek” v življenjskem filmu – in to je to…

Lepo je če deliš