Reply To: Equilibrium delavnica
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Equilibrium delavnica › Reply To: Equilibrium delavnica
marjan wrote: z zanimanjem berem vaše pisanje. ob tem sem se spomnil enega človeka, ki sem ga srečal med mojim bivanjem med šamani v Sibiriji. povedal mi je nekako takole. Nekaj časa je živel na Kitajskem, kjer se je vključil v neki center, kjer so delovali tisti, ki so razvili tako moč delovanja z energijami, da so skoraj čudeže delali, pa z energijo zanetiti ogenj, spreminjati ljudi, posušili mokre rjuhe na sebi, skratka delali so z magijo.
Pred mnogimi leti sem videl en dokumentarec teh jogijev, ki so sredi zime nagi spravili v votlino meditirat, ogrnili so se v mokro rjuho in čez kake pol ure so se je iz rjuh kadilo od toplote, ki so je zgenerirali v telesu…
marjan wrote:
Nekega dne pa jim je predstavil človeka, za katerega je povedal, da je na tako visoki duhovni stopnji, da ne dela več tega, kar delajo oni, da je presegel delovanje z magijo, da lahko deluje iz srca in “zažge” srca drugih.lep dan
marjan
Marjan a kaj druga kot ”zažgati” srca osebi pa ni znal?
Vprašujem zato, ker se mi zdi normalno, da lahko oseba uporablja magijo v dobro ali slabo..
Tako, da če je bila to oseba na visoki duhovni stopnji, ne vem, če je njen namen ravno žgati srca ljudi. Veretno je zmožen početi tudi mnogo drugih koristnih stvari v svetu in je to kot namen visoke duhovne stopnje…
Pa četudi mogoče zmore ”zažgati” srce nekomu, ne vem zakaj bi pa to oseba na ”visoki duhovni stopnji” počela??
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”