Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Haaallloooohhaahahahahaha…..
hahahaha…..ejga draga Strelka…. prou fajn, da si se mal oglasla, pa tut tistih deep purplov na marjeticah sem bla vesela, čprou še ne morem poslušat na netu……ampak jih pa dober poznam, sem bla kar na nekaj njihovih koncertih……hahahaha…..seveda s svojo hčerko, ki sem jo itak v njeni preteklosti, kot otroka vlekla skoraj povsod s seboj, moj foter je reku pred desetletji, da sem jo ulekla kt plastično vrečko po vseh pasjih procesijah….hahahaha….hahahaha…..kuker bogi otrok, k ima takole mamo……hahahaha…..hahahaha…..hja, tk je blo……hahahaha……sej dons ji pa nč ne manjka…..hahahaha…..ima glavo, dve roki, dve nogi in zlato srce…..hahahaha…..hahahaha…..hahahaha…..bravo hčerka………..hahahaha….hahahaha…..je pa tut moja najboljša frendica….prouzaprou lohka z njo debatiram o čemerkoli……pa resnično se iz srca nareživa na najino preteklost…..hahahahaha…….hahahaha…….tk, da tut deep purpli so pomagal……hahahaha….hahahaha…….pa moj foter z njegovimi izjavami tut……hahahaha…..hahahaha…..hvala foter…….hahahaha…..hahahahaha…..pa hvala mami tut…..k naju je zmeri mal vun vlekla, kuker zagovarjala najin lajf pred fotrom……hahahaha…..hahahaha……u bistvu je mami dala usakmu svoj prou…….hahahahaha……jst al pa fotr al pa hčerka, smo pa usak svoj prou zagovarjal in se petelinili……..hahahaha…….hahahaha…….matr, da sem se srečala v vsej svoji veličini s svojim kretenizmom, kuker mehaničnim deelovanjem, tako čustvenim, kot miselnim….hahahahaha…..hahahaha…….
Juhuhuhuhu, debata u forumu psi je pa še clo našga dragega Avatarja zbezala na plano…….hahahaha….bravo stari………sej se bom pridružla debati, sam, da knjigo prberem, k jo bojda dobim jutri……hahahaha……hahahaha…….tk, da hvala Življenje…….hahahaha…..hahahaha……..hahahaha……
Ja, draga Strelka, ni problem samo v moških ali ženskah……hahahaha……vsi smo v istem zosu…….in sicer, ko nas kdo prizadene se v vseh nas ego najbolj razbohoti, kuker bilo kuda egojeba nas spremlja svuda……hahahaaha…..hahahaha……se branimo, napadamo, se smilimo sami sebi, se imamo za več vredne oziroma nam udari samopomembnost, kuker u smislu, sam men se to dogaja…..hahahahaha……..standard al pa mehanika…..hahahahaha…..hahahaha……in ta standard pač lahko sami spoznamo neposredno v dogajanju, v delovanju…….hahahaha…..hahahaha…..no, ja človek mora tut hoteti spoznavati svoje delovanje in ne samo mentalno telovaditi s psihoanalizo in fantazijsko iskat neko poslanstvo……hahahaha…..hahahaha…..kuker u smislu, zdej to vem in sem ozavestu in tega več nimam in moje poslanstvo je, da pomagam drugim……hahahaha…….za moje pojme ozavesti človek kakršnikoli vzorec ali mehaniko šele, ko ga spozna direktno v svojem delovanju usred dogajanja v vsakdanjiku…….hahahahaha……hahahaha…..takrat pride do spoznanja……..hahahahaa…..in razumevanje-modrost spoznanja pa pride kasneje…….hahahaha….kar se pa poslanstva tiče…..hahahaha…..imamo pa prou usi poslanstvo in sicer, da prepoznamo svoje mehanično delovanje v dogajanju in tako lahko pride do stalne spremembe v energiji in delovanju…….ma, ja, jst sem itak mal zaostala…..hahahaha…..hahahaha……norc, kt norc…..hahahaha…….tkle je…… moja mantra je hahahahaha….po vsej verjetnosti pa je mantra marsikoga med vami, ki tole kvačkanje berete….joj…oj…jojojoj……hahahahaahha…….nč važen, to je itak tipična slovenska mantra, je izjavu Eros……..hahahahaha……lohka vidmo, da sta to samo dva konca ene in iste palce……hahahaha…….tk, da smo čist u navezi…….hahahahaha……men je useen ker konc si izberete…….hahahaha….hahahaha…ne bi lih rekla, da imate svobodno voljo……hahahaha…….imate pa čist svobodno izbiro…….hahahaha……hahahaha……..volja za moje pojme pride kasneje, oziroma si jo člouk pridobiva s svojimi spoznanji o svojem delovanju, kuker tut svojo življensko energijo……hahahaha……hahahaha…….
slišmo