Reply To: Equilibrium delavnica
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Equilibrium delavnica › Reply To: Equilibrium delavnica
Nataša wrote: Tadej, v eni drugi temi si omenil modificirano izvedbo equilibriuma. A bi lahko kaj več povedal o tem?
V Zagrebu sem, tako kot ti, dobil le gole osnove equilibriuma, ki pa sem ga potem razvijal naprej sam. Vnesel sem spremembe tako v eq z namero, kot tudi v eq. brez namere, zato so tudi delavnice sedaj znatno drugačne kot v začetku. Pri equilibriumu z namero je zgodba nekoliko daljša, kar pa se tiče equilibriuma brez namere, pa sem že nekje na forumu omenil, da ga ne uporabljam le do točke umiritve, kar je njegov osnovni namen, ampak po umiritvi z njim nadaljujem. Zgodba, ki se dogaja potem, je povezana s torzijskim poljem in splošnim štelanjem – v glavnem, na ta način pridem do na las enakih telesnih senzacij, kot pri reconnectionu, zato sem tudi v temi eksperiment equilibrium napisal, da menim, da gre v osnovi za isto stvar – razlika je le v tem, na kak način sprožiš torzijsko polje. In ko delaš na sebi, je verjetno eq brez namere primernejši. Pri delu s klientom pa potem tudi izpade, da se je pogostokrat namesto za eq z namero, primerneje odločiti za eq. brez namere.