Reply To: Kako zaznati negativno energijo
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Kako zaznati negativno energijo › Reply To: Kako zaznati negativno energijo
valen wrote: Ker sem na tem področju šele čisti začetnik bi rad vprašal , če mi nekdo lahko pojasni kako zaznavate negativno energijo ali pa pozitivno,dosti berem te članke pa večkrat zasledim, da je nekdo nekam prišel in zaznal pozitivno energiji ali pa obratno.Res bi tudi sam rad to doživljal, zato prosim za pomoč.Hvala!
V absolutnem smislu je nemogoče govoriti o pozitivni in negativni energiji, saj energije nasploh ne prepoznavamo enako. Z energijami je podobno, kot bi gledal film – isti film lahko nekdo prepozna kot izvrsten, kdo drug pa kot trapast. Ni torej nujno, da je tisto, kar je všeč meni, všeč tudi tebi.
Ko nekam prideš, bodi pozoren na senzacije v telesu – si spročen? Se je pojavila kakna napetost? Si miren ali nervozen? Imaš nejasno željo, da bi prostor čim prej zapustil, ali se ti iz njega nikamor ne mudi?
Ne obremenjuj se preveč s tem, kaj je pozitivno in kaj negativno. Skozi samoopazovanje bo najlažje “prepoznal”, kateri prostori ti energijsko ustrezajo in kateri ne. V naslednjem koraku pa si začni zastavljati vpraanja tipa – kaj je tisto, kar mi je/ni v tem prostoru všeč?